რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბადრიჯანი მაიონეზითა და მწვანილებით

კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი ბადრიჯნის მოსამზადებლად :)
კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი ბადრიჯნის მოსამზადებლად :)

1:00:00
5 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
3   ცალი ბადრიჯანი
12   თავი პატარა ნიორი
15   გრამი ოხრახუში
15   გრამი რეჰანი
10   გრამი პიტნა
25   გრამი ტარხუნა
12   ჩ/კ შავი პილპილი
1   ჩ/კ ქინძის სუნელი
200   გრამი მაიონეზი
12   ჩ/კ ზეთი
მარილი გემოვნებით
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ტაფაზე 4 ჩ/კ ზეთი დაასხით. ბადრიჯანი სიგრძეზე თხლად დაჭერით და ტაფაზე დააწყვეთ. დააფარეთ თავსახური და წვით საშუალო ტემპერატურაზე – ერთ მხარეზე შებრაწვამდე. გადმოაბრუნეთ და წვით მეორე მხარეს დაუფარებლად. შეწვით დარჩენილი ნაჭრებიც.

2

პიტნა დაჭერით და ნიორთან ერთად როდინში ჩანაყეთ.

3

მაიონეზი თასში მოათავსეთ. დაჭერით ოხრახუში, რეჰანი, ტარხუნა და დაუმატეთ მაიონეზს. კარგად აურიეთ.

4

დაუმატეთ დანაყილი პიტნა და ნიორი, ½ ჩ/კ შავი პილპილი და ქინძის სუნელი. კარგად აურიეთ.

5

შემწვარი ბადრიჯნის რამდენიმე ნაჭერი თეფშზე გადაიტანეთ.

6

მაიონეზისა და მწვანილების ნაზავი კოვზის დახმარებით ბადრიჯნის ყველა ნაჭერზე გადაანაწილეთ და გადაახვიეთ.

7

მაიონეზის დარჩენილ ნაზავს დაუმატეთ 100 მლ წყალი და კარგად ამოურიეთ.

8

გადახვეული ბადრიჯანი მაიონეზის სოუსთან ერთად მიირთვით.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
პოპულარული და გემრიელი ფხალი ქართული კულინარიიდან.
პოპულარული და გემრიელი ფხალი ქართული კულინარიიდან.
ავტორი:
მოამზადეთ სოკოს გემრიელი კერძი – კარტოფილით, ნიგვზითა და სანელებლებით.
მოამზადეთ სოკოს გემრიელი კერძი – კარტოფილით, ნიგვზითა და სანელებლებით.
ავტორი:
ბადრიჯნისაგან ბევრი გემრიელი კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ. იხილეთ ერთ-ერთი მათგანის რეცეპტი.
ბადრიჯნისაგან ბევრი გემრიელი კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ. იხილეთ ერთ-ერთი მათგანის რეცეპტი.
ავტორი:
ქართული კულინარიის უდავო მშვენება, სამარხვო და გემრიელი! აუცილებლად მოამზადეთ და შეაფასეთ.
ქართული კულინარიის უდავო მშვენება, სამარხვო და გემრიელი! აუცილებლად მოამზადეთ და შეაფასეთ.
ავტორი: