რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
მსოფლიო სამზარეულო
ესპანური ფლანი
ესპანური ფლანი
რბილი და ჰაეროვანი ესპანური ფლანის მარტივი რეცეპტი.
ავტორი:
ბადრიჯანი მაიონეზით
ბადრიჯანი მაიონეზით
შემწვარი ბადრიჯანი მაიონეზით – მარტივი და გემრიელია :)
ავტორი:
მექსიკური კარტოფილი
მექსიკური კარტოფილი
გთავაზობთ ცხარე მექსიკური კარტოფილის მარტივ რეცეპტს, რომელსაც ხშირად გაიმეორებთ :)
ავტორი:
პონჩიკი
პონჩიკი
საოცრად რბილი, ტკბილი და გემრიელი პონჩიკები რუსული სამზარეულოდან.
ავტორი:
შემწვარი სოკო ჩინურად
შემწვარი სოკო ჩინურად
მოამზადეთ სოკო განსხვავებულად ჩინური სამზარეულოდან.
ავტორი:
ბეზე ფრანგულად
ბეზე ფრანგულად
ფრანგული ბეზეს გამოცხობა არ მოითხოვს დიდ კულინარიულ გამოცდილებას.
ავტორი:
იტალიური სანელებლები
იტალიური სანელებლები
ხშირად შეხვდებით რეცეპტების ინგრედიენტებში ნამდვილი იტალიური სამზარეულოდან.
ავტორი:
ჰალვა
ჰალვა
გთავაზობთ თურქული ხალვის მომზადების წესს.
ავტორი:
ტკბილი კარტოფილის ბურიტო
ტკბილი კარტოფილის ბურიტო
ჯანსაღი და გემრიელი ბურიტო მექსიკური სამზარეულოდან. გამოირჩევა არომატთა მრავალფეროვნებით.
ავტორი:
ინდური ცხარე კარტოფილი
ინდური ცხარე კარტოფილი
შესანიშნავი და მარტივი ინდური ცხარე კერძი კარტოფილით, პომიდვრითა და ხახვით.
ავტორი:
შაკშუკა
შაკშუკა
ჩრდილო აფრიკული სწრაფი, მარტივი და გემრიელი კერძი. ჩვენებური ჩიჟი–ბიჟის აფრიკული ვარიანტი :)
ავტორი:
კარტოფილის პიურე
კარტოფილის პიურე
დაუჯერებლად გემრიელი პიურე, რომელიც დაამშვენებს ნებისმიერ სადღესასწაულო ოჯახურ სადილს.
ავტორი:
ჟულიენი
ჟულიენი
მოამზადეთ კიდევ ერთი გემრიელი კერძი კულინარიასთან ერთად. ჟულიენი ფრანგული სამზარეულოდან!
ავტორი:
კიმჩი
კიმჩი
მადისაღმძვრელი კიმჩი პოპულარული კორეული კერძია, რომელიც ბოსტნეულისაგან მზადდება.
ავტორი:
ქათამი პიკანტურად
ქათამი პიკანტურად
პიკანტურად ჩაშუშული ქათამი კორეული სამზარეულოდან. ამ გემრიელად ქათმის კერძს დაკდორითანგს უწოდებენ.
ავტორი:
მოხარშული კვერცხი ნივრითა და მაიონეზით
მოხარშული კვერცხი ნივრითა და მაიონეზით
საოჯახო რეცეპტი, რომლის მეშვეობითაც მოხარშულ კვერცხს მეტად გემრელს გახდით ნივრისა და მაიონეზის სოუსით.
ავტორი: