რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!
464
tamta
tamta
რეცეპტები
კუპატი
კუპატი
ქართული ტრადიციული კერძი თქვენი სადღესასწაულო სუფრისათვის.
ავტორი:
საახალწლო ორცხობილა
საახალწლო ორცხობილა
ფხვიერი და გემრიელი ორცხობილები უმარტივესი მოსამზადებელია. გაიფერადეთ ახალი წლის დღეები. მოამზადეთ სასურველი ტკბილეული მხოლოდ 20 წუთში.
ავტორი:
ბაჟე
ბაჟე
ბაჟე ქართული ტრადიციული სოუსია, რომელიც ნიგვზით, ნივრითა და სუნელებით მზადდება. მიირთვით შემწვარ ქათამთან ან ღომთან ერთად.
ავტორი:
ფელამუში
ფელამუში
კარგი ბადაგისაგან გემრიელი ფელამუშის მომზადება შეგვიძლია. მოიმარაგეთ ინგრედიენტები და შევუდგეთ მომზადებას :)
ავტორი:
აფხაზურა
აფხაზურა
აფხაზურა ქართული ტრადიციული კერძია აფხაზეთიდან. მოამზადეთ შინ ამ რეცეპტის დახმარებით.
ავტორი:
ტოლმა ვაზის ფოთოლში
ტოლმა ვაზის ფოთოლში
ტოლმის კიდევ ერთი უგემრიელესი ნაირსახეობა – ტოლმა ვაზის ფოთოლში. მოამზადეთ და დაამშვენეთ სადღესასწაულო თუ საოჯახო სუფრა :)
ავტორი:
ჭარხლის ფოთლის ფხალი
ჭარხლის ფოთლის ფხალი
მოამზადეთ ქართული ტრადიციული ფხალი ჭარხლის ფოთლისაგან – გემრიელი და არომატული კერძი ნებისმიერი სუფრისათვის.
ავტორი:
ნამცხვარი შუ
ნამცხვარი შუ
შუ კრემით – ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი ნამცხვარია. მორთეთ გამდნარი შოკოლადით ან მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
ავტორი:
სპაგეტისა და გუფთის წვნიანი
სპაგეტისა და გუფთის წვნიანი
სპაგეტისა და გუფთის წვნიანი – უგემრიელესი იტალიური სადილი.
ავტორი:
წვნიანი ყველით
წვნიანი ყველით
წვნიანი კარტოფილითა და გახეხილი ყველით – განსხვავებული და გემრიელი წვნიანი.
ავტორი:
ყვავილოვანი კომბოსტოსა და ბროკოლის კარბონარა
ყვავილოვანი კომბოსტოსა და ბროკოლის კარბონარა
კარბონარა იტალიური კერძია, რომლის მთავარი ინგრედიენტი მაკარონი და უმი კვეცრხის სოუსია.
ავტორი:
კარამელის სოუსი
კარამელის სოუსი
კარამელის შინ მომზადება ისეთი მარტივია, რომ, ალბათ, აღარასდროს იყიდით მაღაზიაში. გამოიყენეთ სხვადასხვა ტკბილეულობის მოსართავად.
ავტორი: