რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ჩაშუშული კომბოსტო

კომბოსტოს მარტივი კერძი, სულ რამდენიმე ინგრედიენტით.
კომბოსტოს მარტივი კერძი, სულ რამდენიმე ინგრედიენტით.

0:40:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ს/კ კარაქი
1   თავი კომბოსტო
1   თავი დაჭრილი ხახვი
1 12   ს/კ ტომატი
12   ჭიქა ბოსტნეულის ბულიონი
ქინძი და ოხრახუში
მარილი და პილპილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

საშუალო ტემპერატურაზე ქვაბში გაადნეთ კარაქი. ჩაყარეთ დაჭრილი ხახვი და თუშეთ დარბილებამდე.

2

დაუმატეთ გახეხილი კომბოსტო და ამოურიეთ. ჩაასხით ბულიონი და დააფარეთ.

3

დაბალ ცეცხლზე დაახლოებით 20-25 წუთით თუშეთ.

4

გამორთვამდე 5 წუთით ადრე დაუმატეთ ტომატი.

5

გადმოდგით ცეცხლიდან და ამოურიეთ. სურვილისამებრ, კარაქი კიდევ შეურიეთ.

6

შეაზავეთ მარილითა და პილპილით და დაჭრილი მწვანილი ცოცხლად მოაყარეთ და ამოურიეთ. გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ გემრიელი საზაფხულო კერძი ქართული სამზარეულოდან!
მოამზადეთ გემრიელი საზაფხულო კერძი ქართული სამზარეულოდან!
ავტორი:
სასარგებლო თვისებებით ცნობილი მინდვრის მხალეულის კერძი ქართული კულინარიიდან.  შეაფასეთ!
სასარგებლო თვისებებით ცნობილი მინდვრის მხალეულის კერძი ქართული კულინარიიდან. შეაფასეთ!
ავტორი:
შემწვარი ყაბაყი ნიგვზის უგემრიელესი საკმაზით.
შემწვარი ყაბაყი ნიგვზის უგემრიელესი საკმაზით.
ავტორი:
ბადრიჯნისაგან ბევრი გემრიელი კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ. იხილეთ ერთ-ერთი მათგანის რეცეპტი.
ბადრიჯნისაგან ბევრი გემრიელი კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ. იხილეთ ერთ-ერთი მათგანის რეცეპტი.
ავტორი: