რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ყვავილოვანი კომბოსტოსა და ბროკოლის კარბონარა

კარბონარა იტალიური კერძია, რომლის მთავარი ინგრედიენტი მაკარონი და უმი კვეცრხის სოუსია.
კარბონარა იტალიური კერძია, რომლის მთავარი ინგრედიენტი მაკარონი და უმი კვეცრხის სოუსია.

0:20:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
450   გრამი მაკარონი
2   ჭიქა ბროკოლის ყვავილები
2   კბილი ყვავილოვანი კომბოსტოს ყვავილები
2   ცალი კვერცხი
2   ცალი კვერცხის გული
14   ჭიქა სქელი ნაღები
2   ს/კ ზეითუნის ზეთი
1 12   ჭიქა გახეხილი პარმეზანი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
მარილი
14   ჭიქა დაჭრილი ოხრახუში
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდ ქვაბში აადუღეთ წყალი. დაუმატეთ მარილი და მოხარშეთ მაკარონი. ხარშვის ბოლო წუთს შეურიეთ ყვავილოვანი კომბოსტოსა და ბროკოლის ყვავილები. გადაინახეთ 1 ჭიქა ნახარში წყალი.

2

ამასობაში, თასში ათქვიფეთ 2 ცალი კვერცხი და კიდევ 2 ცალი კვერცხის გული. დაუმატეთ სქელი ნაღები, ზეითუნის ზეთი და პარმეზანი. ჩანგლით კარგად აურიეთ და შეაზავეთ მარილითა და პილპილით.

3

მოხარშული მაკარონი და ბოსტნეული გადაწურეთ და ისევ ქვაბში მოათავსეთ. შეურიეთ ყველის ნაზავი და ოხრახუში, შემდეგ სწრაფად ამოურიეთ. დაუმატეთ გადანახული ნახარში წყალი.

4

მორთეთ ოხრახუშითა და პილპილით. მიირთვით მომზადებისთანავე.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
რიზოტო იტალიური კერძია – სოკოს რიზოტო კი ამ კერძის ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი ვარიაციაა.
რიზოტო იტალიური კერძია – სოკოს რიზოტო კი ამ კერძის ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი ვარიაციაა.
ავტორი:
იტალიური კერძის მარტივი რეცეპტი კულინარიაზე ქათმის გემრიელად მოსამზადებლად.
იტალიური კერძის მარტივი რეცეპტი კულინარიაზე ქათმის გემრიელად მოსამზადებლად.
ავტორი: