რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

იტალიური ომლეტი ფრიტატა

იტალიური ომლეტის მომზადება ძალიან მარტივი და სახალისოა. მოიმარაგეთ ბოსტნეული და შეუდექით გემრიელი საუზმის მომზადებას :)
იტალიური ომლეტის მომზადება ძალიან მარტივი და სახალისოა. მოიმარაგეთ ბოსტნეული და შეუდექით გემრიელი საუზმის მომზადებას :)

0:25:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

იტალიური ომლეტი ფრიტატას მომზადებისას მთავარი ინგრედიენტი არის არა კვერცხი არამედ მსხვილად დაჭრილი ბოსტნეული, ამიტომ დავეშუროთ ბევრ ბოსტნეულს. კვერცხის ფუნქცია ამ მასის გაერთიანებაა. გამოდის დიდი მოცულობის, რელიეფური და ლამაზი საუზმე. ომლეტი თავდაპირველად მზადდება ტაფაზე, ხოლო შემდეგ იდგმევა ღუმელში. თუ ღუმელი არ გაქვთ, მაშინ ტაფას მჭიდროდ დაახურეთ სახურავი, ცეცხლს კი დაუწიეთ.

რეცეპტის ინგრედიენტები
6   ცალი კვერცხი
3   ცალი წითელი ბულგარული წიწაკა
1   თავი წითელი ხახვი
1   კონა ოხრახუში
150   გრ. ბროკოლი
14   ცალი ლიმონი
2   ს/კ ზეითუნის ზეთი
2   კბილი ნიორი
30   გრ. კარაქი
მუსკატის კაკალი გემოვნებით
პაპრიკა გემოვნებით
1   პატარა კონა ქონდარი
პილპილი და მარილი გემოვნებით
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

შევურიოთ კვერცხს მარილი, მუსკატის კაკალი და პაპრიკა.

2

ბროკოლი დავყოთ, ნაწილებად. ხახვი დავჭრათ რკალებად.

3

ნიორი და ოხრახუში წვრილად დაჭერით, შეაზავეთ ლიმონის წვენითა და ზეითუნის ზეთით.

4

დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ზეთში დარბილებამდე, დავუმატოთ ბროკოლი, მოვთუშოთ კიდევ 1 წუთი, რის შემდეგაც დავუმატოთ ბულგარული წიწაკა და ვთუშოთ კიდევ 1 წუთი. დავუმატოთ ქონდარის ფოთლები, 1 წუთის შემდეგ კი ოხრახუში ნივრით ლიმონის და ზეითუნის წვენით. 30 წამის შემდეგ კი მოვასხათ ათქვეფილი კვერცხი.

5

კვერცხი როცა დაიწყებს მზადებას ტაფა შედგით ღუმელში 5-7 წთ. განმავლობაში (წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი180 გრადუს ტემპერატურაზე). მაგიდაზე მიტანისას მოაყარეთ მარილი, პილპილი და ქონდარის ფოთლები.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ხორციანი ღვეზელები
ხორციანი ღვეზელები
გიზიარებთ გემრიელი ხორციანი ღვეზელების რეცეპტს. შეიძლება ერთი შეხედვით რთული მოგეჩვენოთ, მაგრამ ყველაფერი გამოცდილების და პრაქტიკის ამბავია :)
ავტორი:
გოგრის კრემ-სუპი
გოგრის კრემ-სუპი
უმარტივესი და უგემრიელესი გოგრის კრემ-სუპის რეცეპტი.
ავტორი:
ყველის სოუსი
ყველის სოუსი
გთავაზობთ გემრიელ ყველის სოუსის რეცეპტს რომელიც ყველაფერს უხდება. სალათებს, ტოსტებს, ბლინებს და ა.შ.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
კულინარების მოგზაურობა ოკუპირებულ აფხაზეთში
ამერიკაში მცხოვრები ფრანგი მზარეული მეგობარ მზარეულებთან ერთად ოკუპირებულ აფხაზეთში იმყოფებოდა. გთავაზობთ ჩანაწერების თარგმანს.
თარიღი: 03/02/2017
ავტორი: tomato
მსგავსი რეცეპტები
კარბონარა იტალიური კერძია პირდაპირ რომიდან. ამ კერძის მომზადება სხვადასხვაგვარად შეგიძლიათ. ამჯერად გთავაზობთ კარბონარას ქათმის ხორცით.
კარბონარა იტალიური კერძია პირდაპირ რომიდან. ამ კერძის მომზადება სხვადასხვაგვარად შეგიძლიათ. ამჯერად გთავაზობთ კარბონარას ქათმის ხორცით.
ავტორი:
ხშირად შეხვდებით რეცეპტების ინგრედიენტებში ნამდვილი იტალიური სამზარეულოდან.
ხშირად შეხვდებით რეცეპტების ინგრედიენტებში ნამდვილი იტალიური სამზარეულოდან.
ავტორი:
პანეტონე - პასკა იტალიურად :)
პანეტონე - პასკა იტალიურად :)
ავტორი:
მარტივი საზაფხულო სალათის რეცეპტი, რომლის მომზადებაც არასდროს დაგეზარებათ!
მარტივი საზაფხულო სალათის რეცეპტი, რომლის მომზადებაც არასდროს დაგეზარებათ!
ავტორი: