რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქათმის კარბონარა

კარბონარა იტალიური კერძია პირდაპირ რომიდან. ამ კერძის მომზადება სხვადასხვაგვარად შეგიძლიათ. ამჯერად გთავაზობთ კარბონარას ქათმის ხორცით.
კარბონარა იტალიური კერძია პირდაპირ რომიდან. ამ კერძის მომზადება სხვადასხვაგვარად შეგიძლიათ. ამჯერად გთავაზობთ კარბონარას ქათმის ხორცით.

0:25:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
340   გრამი ფეტუჩინი
4   ნაჭერი ბეკონი
3   კბილი დაკეპილი ნიორი
225   გრამი ქათმის ფილე
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
4   ცალი ათქვეფილი კვერცხი
34   ჭიქა გახეხილი პარმეზანი
13   ჭიქა დაჭრილი ოხრახუში
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდ ქვაბში მარილიან წყალში მოხარშეთ მაკარონი ფეტუჩინი. გადაწურეთ და შეინახეთ ½ ჭიქა ნახარში წყალი. მაკარონი ქვაბშივე ჩააბრუნეთ.

2

ამასობაში, დიდ ტაფაზე საშუალო ტემპერატურაზე ბეკონი 5 წუთით წვით. დაუმატეთ ნიორი და წვით კიდევ 2–3 წუთით. გადაიტანეთ თასში.

3

ტაფაზე, ბეკონის ცხიმში, ზოლებად დაჭრილი ქათმის ხორცი გადაიტანეთ და მოუმატეთ ტემპერატურას. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით და წვით დაახლოებით 10 წუთით, დროდადრო ამოურით.

4

შეამცირეთ ტემპერატურა და ბეკონი ისევ ტაფაზე გადაიტანეთ. დაუმატეთ მოხარშული ფეტუჩინი და კარგად ამოურიეთ.

5

პატარა თასში ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ პარმეზანი და ოხრახუში. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით.

6

კვერცხის ნაზავი მაკარონს მოასხით და კარგად ამოურიეთ. დაუმატეთ რამდენიმე სუფრის კოვზი მაკარონის ნახარში წყალი.

7

მორთეთ პარმეზანითა და ოხრახუშით. მიირთვით მომზადებისთანავე.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
ლამაზი და ორიგინალური, ამასთან ძალიან გემრიელი კერძი, რომელიც ნამდვილად საჭიროებს იმპროვიზაციას!
ლამაზი და ორიგინალური, ამასთან ძალიან გემრიელი კერძი, რომელიც ნამდვილად საჭიროებს იმპროვიზაციას!
ავტორი:
კარბონარა იტალიური კერძია, რომლის მთავარი ინგრედიენტი მაკარონი და უმი კვეცრხის სოუსია.
კარბონარა იტალიური კერძია, რომლის მთავარი ინგრედიენტი მაკარონი და უმი კვეცრხის სოუსია.
ავტორი:
გემრიელი სალათების მომზადებაში იტალიური სალათის საკმაზი დაგეხმარებათ. გამოდის დაახლოებით 1 ჭიქა.
გემრიელი სალათების მომზადებაში იტალიური სალათის საკმაზი დაგეხმარებათ. გამოდის დაახლოებით 1 ჭიქა.
ავტორი:
რიზოტო იტალიური კერძია – სოკოს რიზოტო კი ამ კერძის ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი ვარიაციაა.
რიზოტო იტალიური კერძია – სოკოს რიზოტო კი ამ კერძის ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი ვარიაციაა.
ავტორი: