რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ხაჭოს ნამცხვარი

ამ ნამცხვარს არაჩვეულებრივი ვიზუალიც აქვს და ფერადი ფანტელები კიდევ უფრო მადისაღმძვრელს ხდის.
ამ ნამცხვარს არაჩვეულებრივი ვიზუალიც აქვს და ფერადი ფანტელები კიდევ უფრო მადისაღმძვრელს ხდის.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
600   გრამი ხაჭო
250   გრამი კარაქი
6   ცალი კვერცხი
4   ჭიქა ფქვილი
1 12   ჭიქა შაქარი
15   გრამი გამაფხვიერებელი
12   ცალი ლიმონი
1   ჩ/კ დამტკბარი ვანილი
12   ჭიქა ქიშმიში
12   ჭიქა ცუკატები
მწიკვი მარილი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

კვერცხი კარგად ათქვიფეთ (ერთი ცალი გადაინახეთ მინანქრისთვის) 1 ჭიქა შაქართან და ვანილთან ერთად. დაადნეთ და შეაგრილეთ კარაქი. ნახევარი ლიმონიდან გამოწურეთ წვენი და კარაქთან და მწიკვ მარილთან ერთად, დაამატეთ ათქვეფილ კვერცხს. მიღებულ მასას დაამატეთ ხაჭო (შეგიძლიათ, ხაჭო წინასწარ დააბლენდეროთ, რათა არ ჰქონდეს კოლტები).

2

დაამატეთ საფუართან არეული ფქვილი და მოზილეთ ელასტიური, სქელი ცომი. შეგიძლიათ, ცომი ორ ნაწილად გაყოთ და ნამცხვრის ერთი ნაწილი მოამზადოთ ცუკატებით, მეორე კი, – ქიშმიშით.

3

მოათავსეთ ცომი ფორმებში (სილიკონის ფორმებს ცხიმი არ სჭირდება, რკინისას კი ძირზე დასჭირდება ცხიმიც და ცოტაოდენი ფქვილიც). აცხვეთ 180°- მდე გაცხელებულ ღუმელში 40-50 წუთის განმავლობაში. პერიოდულად, შეამოწმეთ გამოცხვა თუ არა კბილის ჩხირით.

4

მოამზადეთ მინანქარი; კარგად ათქვიფეთ გადანახული კვერცხის ცილა და ნახევარი ჭიქა შაქარი. უნდა მიიღოთ ფუმფულა და მდგრადი მასა. მას შემდეგ, რაც ნამცხვარი გაცივდება, წაუსვით მინანქარი და მოაყარეთ ფერადი მოსართავი ფანტელები.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ ვაშლის ნამცხვარი მარტივად. შეაფასეთ და თავადაც გამოაქვეყნეთ საკუთარი რეცეპტები!
მოამზადეთ ვაშლის ნამცხვარი მარტივად. შეაფასეთ და თავადაც გამოაქვეყნეთ საკუთარი რეცეპტები!
ავტორი:
ყველასათვის ცნობილი და საყვარელი ნამცხვარი იდეალი მარიეტას რეცეპტით იოლი მოსამზადებელი და გემრიელია.
ყველასათვის ცნობილი და საყვარელი ნამცხვარი იდეალი მარიეტას რეცეპტით იოლი მოსამზადებელი და გემრიელია.
ავტორი:
გერმანული ვაშლის ნამცხვარი უგემრიელესი დესერტია და ის იოლი მოსამზადებელია!
გერმანული ვაშლის ნამცხვარი უგემრიელესი დესერტია და ის იოლი მოსამზადებელია!
ავტორი:
უგემრიელესი დესერტის რეცეპტი კულინარიაზე!  შეუდექით ცხობას და გემრიელად მიირთვით ;)
უგემრიელესი დესერტის რეცეპტი კულინარიაზე! შეუდექით ცხობას და გემრიელად მიირთვით ;)
ავტორი: