რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სალათა შუბა

გთავაზობთ მარტივ რეცეპტს უგემრიელესი სალათის მოსამზადებლად, რომელიც დიდი პოპულარულობით სარგებლობს.
გთავაზობთ მარტივ რეცეპტს უგემრიელესი სალათის მოსამზადებლად, რომელიც დიდი პოპულარულობით სარგებლობს.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
3   ცალი კარტოფილი
2   ცალი დიდი სტაფილო
2   თავი ჭარხალი
1   თავი პატარა ყვითელი ხახვი
340   გრამი ქაშაყის ფილე ზეთში
6   ს/კ (90მლ) მაიონეზი
მარილი და დაფქული შავი წიწაკა გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დადგით დიდი ზომის ქვაბი ცეცხლზე და აადუღეთ წყალი. ხარშეთ მდუღარე წყალში კარტოფილი – 15-20 წუთით, სტაფილო – 25-30 წუთით და ჭარხალი – 40 წუთით. აცალეთ ბოსნეულს ოდნავ შეგრილება და შემდეგ გაფცქვენით. სათითაოდ გახეხეთ მსხვილ სახეხზე.

2

თხლად დაჭერით და ლანგარის ზედაპირზე გადაანაწილეთ ხახვი თევზის ფილესთან ერთად. შემდეგ ფენებად თანმიმდევრობით გადაანაწილეთ კარტოფილის ნახევარი, სტაფილოს ნახევარი და ჭარხლის ნახევარი. მოასხით მაიონეზის მასის ნახევარი, გემოვნებისამებრ მოაყარეთ მარილი, წიწაკა და ხელახლა გაიმეორეთ იგივე პროცედურები. გადააფარეთ კულინარიული ცელოფანი და მინიმუმ 1 საათით შედგით მაცივარში გასაცივებლად.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ფერადი მაკარონის სალათის რეცეპტი, რომლის მთავარი ინგრედიენტი იტალიური სალათის საკმაზია.
ფერადი მაკარონის სალათის რეცეპტი, რომლის მთავარი ინგრედიენტი იტალიური სალათის საკმაზია.
ავტორი:
ღუმელში შემწვარი ბოსტნეული ძალიან გემრიელია. შეგიძლიათ, გაამრავალფეროვნოთ თქვენი საყვარელი ბოსტნეულით.
ღუმელში შემწვარი ბოსტნეული ძალიან გემრიელია. შეგიძლიათ, გაამრავალფეროვნოთ თქვენი საყვარელი ბოსტნეულით.
ავტორი:
საზაფხულო მსუბუქი და არომატული სალათა, ახალი პომიდვრითა და ყველი მოცარელათი.
საზაფხულო მსუბუქი და არომატული სალათა, ახალი პომიდვრითა და ყველი მოცარელათი.
ავტორი:
ყვავილოვანი კომბოსტოს გემრიელი და ცხარე კერძის მოსამზადებლად დაუჯერებლად მცირე დრო დაგჭირდებათ!
ყვავილოვანი კომბოსტოს გემრიელი და ცხარე კერძის მოსამზადებლად დაუჯერებლად მცირე დრო დაგჭირდებათ!
ავტორი: