რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

შემწვარი ბროკოლი

სასარგებლო თვისებებით დახუნძლული ბროკოლით გემრიელი კერძის მომზადება ნამდვილად იოლი საქმეა.
სასარგებლო თვისებებით დახუნძლული ბროკოლით გემრიელი კერძის მომზადება ნამდვილად იოლი საქმეა.

0:00:00
5 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   თავი ბროკოლი
2   ჩ/კ ზეითუნის ზეთი
1   ჩ/კ მარილი
12   ჩ/კ დაფქული შავი წიწაკა
1   კბილი ნიორი
12   ჩ/კ ლიმონის წვენი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გააცხელეთ ღუმელი 200C გრადუსზე. დაფარეთ საცხობი ლანგარი ფოლგით ან პერგამენტის ქაღალდით.

2

დააცალკევეთ ბროკოლი ყვავილებად და მოათავსეთ დიდი ზომის თასში. მოასხით 2 ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი. მოაყარეთ 1 ჩაის კოვზი მარილი, ან უფრო ნაკლები გემოვნებისამებრ. მოაყარეთ 1/2 ჩაის კოვზი დაფქული შავი წიწაკა და დაჭყლეტილი ან თხლად დაჭრილი 1 კბილი ნიორი. სურვილისამებრ დაუმატეთ წითელი წიწაკის ფანტელებიც(პაპრიკა). მაქსიმალურად ჰაეროვნად შეურიეთ ყველაფერი ერთმანეთს.

3

გადაანაწილეთ ბროკოლი საცხობ ლანგარზე და აცხვეთ 15-20 წუთის განმავლობაში, სანამ ღეროები ისე არ დარბილდება, რომ მათი ჩანგლით ჩაჩხვლეტა გახდება შესაძლებელი. მოათავსეთ გამომცხვარი ბროკოლი თეფშზე და მოასხით ლიმონის წვენი სანამ სუფრასთან მიიტანთ.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ეს სალათი დიდი თქვენი სუფრის ხშირი გახდება სტუმარი, რადგანაც დაიმსახურებს თქვენი ოჯახის სიყვარულს.
ეს სალათი დიდი თქვენი სუფრის ხშირი გახდება სტუმარი, რადგანაც დაიმსახურებს თქვენი ოჯახის სიყვარულს.
ავტორი:
ბოსტნეულის მოყვარულებს მოეწონებათ ეს სალათი. განსაკუთრებით მარხვის დროს.
ბოსტნეულის მოყვარულებს მოეწონებათ ეს სალათი. განსაკუთრებით მარხვის დროს.
ავტორი:
ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი მეთოდი ყვავილოვანი კომბოსტოს მოსამზადებლად.
ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი მეთოდი ყვავილოვანი კომბოსტოს მოსამზადებლად.
ავტორი:
უკრაინული ვინეგრეტი ჩვენი გურმანებისთვის ერთ-ერთი ყველაზე საყვარელი სალათაა.
უკრაინული ვინეგრეტი ჩვენი გურმანებისთვის ერთ-ერთი ყველაზე საყვარელი სალათაა.
ავტორი: