რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

მარტივი ნამცხვარი

გთავაზობთ ყველაზე მარტივ რეცეპტს გემრიელი ნამცხვრის მოსამზადებლად.
გთავაზობთ ყველაზე მარტივ რეცეპტს გემრიელი ნამცხვრის მოსამზადებლად.

0:00:00
12 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ჭიქა შაქარი
12   ჭიქა კარაქი
2   ცალი კვერცხი
2   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
1 12   ჭიქა ფქვილი
1 34   ჩ/კ საცხობი ფხვნილი
12   ჭიქა რძე
ცოტაოდენი ცხიმი და ფქვილი ფორმისთვის
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გააცხელეთ ღუმელი 175C გრადუსამდე(350F). მოაცხეთ ცოტაოდენი კარაქი და ფქვილი 22×22სმ. ზომის საცხობ ფორმას ან ჩააფინეთ ქაღალდები მაფინების საცხობ ფორმებში.

2

საშუალო ზომის თასში გათქვიფეთ შაქარი და კარაქი. შემდეგ სათითაოდ ჩაუმატეთ 2 კვერცხი და კარგად გათქვიფეთ. მოასხით ვანილის ექსტრაქტი და კვლავ გათქვიფეთ. ერთად გაცერით ფქვილი და საცხობი ფხვნილი(გამაფხვიერებელი), შემდეგ ჩაუმატეთ კვერცხის მასას და კარგად გათქვიფეთ. ბოლოს, ჩაასხით რძე და ბოლოჯერ აამუშავეთ მიქსერი.

3

მიღებული ცომი გადაიტანეთ ფორმაში და შედგით ღუმელში გამოსაცხობად. აცხვეთ 30-40 წუთის განმავლობაში. თუ ქაფქეიქებს აკეთებთ, მაშინ 20-25 წუთი.

4

გააფორმეთ თქვენი ნამცხვარი ბანანის კრემით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
გთავაზობთ რბილ, ჰაეროვან ხაჭოს ნამცხვარს, რომელიც თქვენს ოჯახში გულგრილს არავის დატოვებს
გთავაზობთ რბილ, ჰაეროვან ხაჭოს ნამცხვარს, რომელიც თქვენს ოჯახში გულგრილს არავის დატოვებს
ავტორი:
კომშის ნამცხვრის მარტივი რეცეპტი ავსტრალიური სამზარეულოდან.
კომშის ნამცხვრის მარტივი რეცეპტი ავსტრალიური სამზარეულოდან.
ავტორი:
ყველაზე გემრიელი და მარტივი დესერტი, განსაკუთრებით ჩაის მოყვარულებისათვის.
ყველაზე გემრიელი და მარტივი დესერტი, განსაკუთრებით ჩაის მოყვარულებისათვის.
ავტორი: