რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქათმის ვრაპი

სახლის პირობებში მომზადებული ქათმის ვრაპი მარტივი და ნოყიერი სადილია თქვენთვის და თქვენი ოჯახის წევრებისთვს.
სახლის პირობებში მომზადებული ქათმის ვრაპი მარტივი და ნოყიერი სადილია თქვენთვის და თქვენი ოჯახის წევრებისთვს.
3

0:30:00
2 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

იხილეთ რეცეპტის მომზადების ეტაპები სურათებად.

რეცეპტის ინგრედიენტები
200   გრამი ქათმის ფილე
2   ცალი ბულგარული წიწაკა
1   თავი საშუალო ზომის ხახვი
1   ცალი საშუალო ზომის სტაფილო
მაიონეზი გემოვნებით
კეტჩუპი გემოვნებით
მარილი და პილპილი
ზეთი
2   ცალი ბებოს ლავაში
სალათის ფურცელი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ვრაპის მომზადებას ვიწყებთ ქათმის ხორცის შეწვით. ქათმის ფილე დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი და წილპილი გემოვნებით და ზეთიან ტაფაზე კარგად შებრაწეთ.

2

როდესაც ქათმის ხორცი შეიბრაწება, დაუმატეთ გრძლად დაჭრილი ბულგარული(წითელი და მწვანე), გახეხილი სტაფილო და ხახვი. ყველაფერი ქათმის ხორცთან ერთად მოთუშეთ.

3

გაშალეთ და გაამზადეთ ბებოს ლავაში. ტაფაზე მოთუშული მასა ლავაშზე გადაიტანეთ, მოასხით კეტჩუპი და მაიონეზი გემოვნებით, დაუმატეთ სალათის ფურცლები და გადაახვიეთ. ქათმის ვრაპი მზად არის, გემრიელიად მიირთვით!

მიირთვით გადახვევისთანავე, ცხლად.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ინგრედიენტთა ეს კომბინაცია განსაკუთრებით გემრიელს ხდის ქათამს.
ინგრედიენტთა ეს კომბინაცია განსაკუთრებით გემრიელს ხდის ქათამს.
ავტორი:
შემწვარი ქათამი მწვანილების სოუსით კიდევ უფრო გემრიელია.
შემწვარი ქათამი მწვანილების სოუსით კიდევ უფრო გემრიელია.
ავტორი: