რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

გოგრის რულეტი

სრულიან ახალი გემო – ტრადიციულ რულეტს დამატებული გოგრა და მოხალული ნიგოზი.
სრულიან ახალი გემო – ტრადიციულ რულეტს დამატებული გოგრა და მოხალული ნიგოზი.

1:05:00
12 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
3   ცალი კვერცხი
1   კბილი შაქარი
23   ჭიქა გოგრის პიურე
34   ჭიქა ფქვილი
1   ჩ/კ საცხობი სოდა
14   ჩ/კ დაფქული დარიჩინი
2   კბილი მოხალული ნიგოზი
1   შეკვრა კრემ–ყველი
1   ს/კ უმარილო კარაქი
34   ჭიქა შაქრის პუდრა
34   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 180 C-ზე. მოუსვით ცხიმი 40X26X3 სმ ზომის საცხობ ლანგარს, დააფინეთ პერგამენტი და მოასხით საცხობი სპრეი (პერგამენტი ლანგარის ორ მხარეზე კიდეებზე გადმოაფინეთ).

2

დიდ თასში ათქვიფეთ კვერცხი, შაქარი, გოგრის პიურე, ფქვილი, საცხობი სოდა და დარიჩინი. ცომი წინასწარ გამზადებულ ლანგარზე გადაიტანეთ. მოაყარეთ 1 ½ ჭიქა ნიგოზი და აცხვეთ დაახლოებით 10–15 წუთით, სანამ ცენტრში მოთავსებულ კბილის ჩხირს სუფთას არ ამოიღებთ.

3

გააჩერეთ ლანგარშივე 5 წუთით, შემდეგ მოაყარეთ დარჩენილი ½ ჭიქა ნიგოზი. გადააფარეთ სუფთა ჭურჭლის ტილო და გადმოაბრუნეთ ლანგარი. აიღეთ ლანგარი და მოაცილეთ პერგამენტი. ტილოს დახმარებით ნამცხვარი გრძელი მხირდან გადაახვიეთ. გახსნილი ბოლოთი რკინის ცხაურზე მოათავსეთ და ბოლომდე გააგრილეთ, დაახლოებით 30 წუთით.

4

მიქსერით ათქვიფეთ კრემ–ყველი და კარაქი. შეათქვიფეთ შაქრის პუდრა და ვანილის ექსტრაქტი. თქვიფეთ ფაფუკი მასის მიღებამდე, დაახლოებით 2 წუთით. ნამცხვარი ფრთხილად გაშალეთ , დატოვეთ ტილოზევე. გადაუსვით კრემი და ტილოს დახმარებით ისევ გადაახვიეთ. მოაყარეთ შაქრის პუდრა. დაჭერით და გემრიელად მიირთვით.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
ეს არის გარგარის რულეტი ახალი გარგარითა და შავი შოკოლადის ფანტელით :)
ეს არის გარგარის რულეტი ახალი გარგარითა და შავი შოკოლადის ფანტელით :)
ავტორი:
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ რულეტი და მიანიჭეთ საყვარელ ადამიანებს სიამოვნება!
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ რულეტი და მიანიჭეთ საყვარელ ადამიანებს სიამოვნება!
ავტორი:
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ დარიჩინის რულეტები და თავადაც გაგაოცებთ თქვენი კულინარიული შემოქმედება!
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ დარიჩინის რულეტები და თავადაც გაგაოცებთ თქვენი კულინარიული შემოქმედება!
ავტორი:
გემრიელი დესერტი, რომლის მომზადებასაც მარტივად შეძლებთ მხოლოდ ერთ საათში.
გემრიელი დესერტი, რომლის მომზადებასაც მარტივად შეძლებთ მხოლოდ ერთ საათში.
ავტორი: