რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

გარგარის რულეტი

ეს არის გარგარის რულეტი ახალი გარგარითა და შავი შოკოლადის ფანტელით :)
ეს არის გარგარის რულეტი ახალი გარგარითა და შავი შოკოლადის ფანტელით :)

1:30:00
7 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
600   გრამი ფქვილი
16   გრამი გამაფხვიერებელი
1   ცალი კვერცხი
1   ცალი კვერცხის გული
150   გრამი თეთრი შაქარი
90   გრამი ზეითუნის ზეთი
100   მლ. რძე
600   გრამი გარგარის რბილობი
100   გრამი გახეხილი შოკოლადი
3   ს/კ ყავისფერი შაქარი
1   ს/კ შაქრის პუდრა
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 190 C-ზე. გარგარი გათალეთ და კურკა მოაშრეთ. რბილობი მაცივარში მოათავსეთ.

2

1 ცალი კვერცხი, კვერცხის გული და თეთრი შაქარი ერთად ათქვიფეთ. დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი, რძე და თქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

3

ფქვილი და გამაფხვიერებელი დიდ თასში მოათავსეთ. შუაგულში გააკეთეთ ჩაღრმავება და კვერცხის ნაზავი ჩაასხით. ცომი ხელით ელასტიკური მასის მიღებამდე ზილეთ.

4

ცომი საცხობ ქაღალდზე 0.3 მმ სისქეზე მართკუთხედის ფორმაზე (დაახლ. 30X40 სმ) გააბრტყელეთ.

5

გარგარის რბილობი პატარა ნაწილებად დაჭერით და ცომზე გადაანაწილეთ. დაუმატეთ ყავისფერი შაქარი და გახეხილი შოკოლადი.

6

ქაღალდის დახმარებით ნამცხვარი გადაახვიეთ და 7 ნაწილად დაჭერით. ერთი ნაჭერი დანარჩენებზე პატარა უნდა იყოს.

7

საცხობ ლანგარზე დააფინეთ პერგამენტი და მოათავსეთ ნამცხვრის ნაჭრები, პატარა ნაჭერი შუაგულში.

8

ღუმელში დაახლოებით 1 საათით აცხვეთ. 30 წუთის შემდეგ ნამცხვარს ალუმინის ფოლგა გადააფარეთ და შედგით ღუმელში.

9

გააგრილეთ და შაქრის პუდრა მოაყარეთ. გემრიელად მიირთვით.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ დარიჩინის რულეტები და თავადაც გაგაოცებთ თქვენი კულინარიული შემოქმედება!
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ დარიჩინის რულეტები და თავადაც გაგაოცებთ თქვენი კულინარიული შემოქმედება!
ავტორი:
გემრიელი დესერტი, რომლის მომზადებასაც მარტივად შეძლებთ მხოლოდ ერთ საათში.
გემრიელი დესერტი, რომლის მომზადებასაც მარტივად შეძლებთ მხოლოდ ერთ საათში.
ავტორი:
სრულიან ახალი გემო – ტრადიციულ რულეტს დამატებული გოგრა და მოხალული ნიგოზი.
სრულიან ახალი გემო – ტრადიციულ რულეტს დამატებული გოგრა და მოხალული ნიგოზი.
ავტორი:
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ რულეტი და მიანიჭეთ საყვარელ ადამიანებს სიამოვნება!
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ რულეტი და მიანიჭეთ საყვარელ ადამიანებს სიამოვნება!
ავტორი: