რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

გარგარის რულეტი

ეს არის გარგარის რულეტი ახალი გარგარითა და შავი შოკოლადის ფანტელით :)
ეს არის გარგარის რულეტი ახალი გარგარითა და შავი შოკოლადის ფანტელით :)

1:30:00
7 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
600   გრამი ფქვილი
16   გრამი გამაფხვიერებელი
1   ცალი კვერცხი
1   ცალი კვერცხის გული
150   გრამი თეთრი შაქარი
90   გრამი ზეითუნის ზეთი
100   მლ/ლ რძე
600   გრამი გარგარის რბილობი
100   გრამი გახეხილი შოკოლადი
3   ს/კ ყავისფერი შაქარი
1   ს/კ შაქრის პუდრა
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 190 C-ზე. გარგარი გათალეთ და კურკა მოაშრეთ. რბილობი მაცივარში მოათავსეთ.

2

1 ცალი კვერცხი, კვერცხის გული და თეთრი შაქარი ერთად ათქვიფეთ. დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი, რძე და თქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

3

ფქვილი და გამაფხვიერებელი დიდ თასში მოათავსეთ. შუაგულში გააკეთეთ ჩაღრმავება და კვერცხის ნაზავი ჩაასხით. ცომი ხელით ელასტიკური მასის მიღებამდე ზილეთ.

4

ცომი საცხობ ქაღალდზე 0.3 მმ სისქეზე მართკუთხედის ფორმაზე (დაახლ. 30X40 სმ) გააბრტყელეთ.

5

გარგარის რბილობი პატარა ნაწილებად დაჭერით და ცომზე გადაანაწილეთ. დაუმატეთ ყავისფერი შაქარი და გახეხილი შოკოლადი.

6

ქაღალდის დახმარებით ნამცხვარი გადაახვიეთ და 7 ნაწილად დაჭერით. ერთი ნაჭერი დანარჩენებზე პატარა უნდა იყოს.

7

საცხობ ლანგარზე დააფინეთ პერგამენტი და მოათავსეთ ნამცხვრის ნაჭრები, პატარა ნაჭერი შუაგულში.

8

ღუმელში დაახლოებით 1 საათით აცხვეთ. 30 წუთის შემდეგ ნამცხვარს ალუმინის ფოლგა გადააფარეთ და შედგით ღუმელში.

9

გააგრილეთ და შაქრის პუდრა მოაყარეთ. გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ დარიჩინის რულეტები და თავადაც გაგაოცებთ თქვენი კულინარიული შემოქმედება!
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ დარიჩინის რულეტები და თავადაც გაგაოცებთ თქვენი კულინარიული შემოქმედება!
ავტორი:
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ რულეტი და მიანიჭეთ საყვარელ ადამიანებს სიამოვნება!
იხილეთ რეცეპტი, გამოაცხვეთ რულეტი და მიანიჭეთ საყვარელ ადამიანებს სიამოვნება!
ავტორი:
სრულიან ახალი გემო – ტრადიციულ რულეტს დამატებული გოგრა და მოხალული ნიგოზი.
სრულიან ახალი გემო – ტრადიციულ რულეტს დამატებული გოგრა და მოხალული ნიგოზი.
ავტორი:
გემრიელი დესერტი, რომლის მომზადებასაც მარტივად შეძლებთ მხოლოდ ერთ საათში.
გემრიელი დესერტი, რომლის მომზადებასაც მარტივად შეძლებთ მხოლოდ ერთ საათში.
ავტორი: