რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

გამომცხვარი ბრიუსელის კომბოსტო


0:35:00
2 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
150   გრამი ბრიუსელის კომბოსტო
1   კბილი ნიორი
2   ს/კ ბალზამიკო
1   ს/კ ზეითუნის ზეთი
გემოვნებით მარილი
გემოვნებით პილპილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გამოსაცხობ ფორმაში ჩაყარეთ გარეცხილი და გასუფთავებული ბრიუსელის კომბოსტო.

2

მოასხით ზეითუნის ზეთი და ბალზამიკო მოაყარეთ გახეხილი ნიორი მარილი პილპილი გემოვნებით.

3

გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 20-30 წუთი.

4

გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი ბადრიჯნის მოსამზადებლად :)
კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი ბადრიჯნის მოსამზადებლად :)
ავტორი:
ბოსტნეულისგან მომზადებული ცივი კერძები საქართველოში საკმაოდ პოპულარულია.
ბოსტნეულისგან მომზადებული ცივი კერძები საქართველოში საკმაოდ პოპულარულია.
ავტორი:
მოამზადეთ და მიირთვით სალათების მარგალიტი ქართული კულინარიიდან.
მოამზადეთ და მიირთვით სალათების მარგალიტი ქართული კულინარიიდან.
ავტორი:
კომბოსტოს მარტივი კერძი, სულ რამდენიმე ინგრედიენტით.
კომბოსტოს მარტივი კერძი, სულ რამდენიმე ინგრედიენტით.
ავტორი: