რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ალადიკები თევზით

შემწვარი თევზი კარტოფილის ქერქში, ანუ თევზის ალადიკები. ნამდვილად მოგეწონებათ ეს რეცეპტი.
შემწვარი თევზი კარტოფილის ქერქში, ანუ თევზის ალადიკები. ნამდვილად მოგეწონებათ ეს რეცეპტი.

0:45:00
5 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

საკმაოდ ბევრი რეცეპტი არსებობს თუ როგორ მოამზადოთ თევზი კარტოფილით, მაგრამ როგორც წესი ეს რეცეპტები სრულ პორციას გულისხმობს. ამ რეცეპტით კი გამოდის უნაზესი თევზის ალადიკები, რომელიც სწრაფად და მარტივად მზადდება.

რეცეპტის ინგრედიენტები
400   გრამი თევზის ფილე
1   ჩ/კ ლიმონის წვენი
5   ცალი საშუალო ზომის კარტოფილი
1   კბილი ნიორი
ზეთი
პილპილი და მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

თევზის ფილე დაჭერით 1-1,5 სანტიმეტრის კუბიკებად. მოაყარეთ მარილი, პილპილი, დაამატეთ ლიმონის წვენი და გაჭყლეტილი ნიორი, კარგად ამოურიეთ და დაასვენეთ.

2

კარტოფილი გაასუფთავეთ და გახეხეთ.

3

გაცხელებულ ტაფაზე ზეთი რომ აშიშხინდება მოათავსეთ კარტოფილების საშუალო ზომის გუნდები და გააბრტყელეთ ალადიკებივით. ზემოდან სადილის კოვზის მეშვეობით მოაყარეთ თევზის კუბიკები, შემდეგ ისევ კარტოფილი. ზემოდან დააწექით ბრტყელი კოვზით ერთიანი მასის მისაღებად. ტაფას დაახურეთ თავსაფარი და შეწვით საშუალო ცეცხლზე, სანამ კარტოფილის ქვედა ფენა არ დაიბრაწება.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
პომიდორი და ყაბაყი
კვერცხი ისპანახითა და სოკოთი
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
იტალიური ორცხობილები ღვინით
რესტორანი “პური და ღვინო“ განვითარების ახალ ეტაპზე გადავიდა
რესტორანი “პური და ღვინო“ ოდესღაც მხოლოდ იდეას წარმოადგენდა. კონცეფციის ასეთი სახით ჩამოსაყალიბებლად უამრავი საფეხურის გავლა გახდა საჭირო. ამ ეტაპების წარმატებით დაძლევას თან მოყვა რესტორნის წარმატებაც.
თარიღი: 02/03/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
ორაგული პომიდვრითა და პარმეზანით – მადისაღმძვრელი სადილი :)
ორაგული პომიდვრითა და პარმეზანით – მადისაღმძვრელი სადილი :)
ავტორი:
იხილეთ მარიეტას შემწვარი ქაშაყის რეცეპტი, რომელიც იდეალურია ქაშაყის მარტივად და გემრიელად შესაწვავად.
იხილეთ მარიეტას შემწვარი ქაშაყის რეცეპტი, რომელიც იდეალურია ქაშაყის მარტივად და გემრიელად შესაწვავად.
ავტორი:
ეს არის შემწვარი თევზისა და კარტოფილ ფრის კლასიკური ინგლისური რეცეპტი.
ეს არის შემწვარი თევზისა და კარტოფილ ფრის კლასიკური ინგლისური რეცეპტი.
ავტორი:
თუკი თევზის მოყვარული ბრძანდებით, შემწვარი ორაგულის რეცეპტი არ უნდა გამოგრჩეთ.
თუკი თევზის მოყვარული ბრძანდებით, შემწვარი ორაგულის რეცეპტი არ უნდა გამოგრჩეთ.
ავტორი: