რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

შემწვარი კანჭი

იხილეთ ყველაზე პოპულარული ავტორის, მარიეტას რეცეპტი ღორის კანჭის გემრიელად შესაწვავად.
იხილეთ ყველაზე პოპულარული ავტორის, მარიეტას რეცეპტი ღორის კანჭის გემრიელად შესაწვავად.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

ამ კერძს გარნირად ყველაზე მეტად ჩაშუშული კომბოსტო ან დაკეპილი კომბოსტოს მწნილი უხდება.

რეცეპტის ინგრედიენტები
ღორის კანჭი
2   თავი ხახვი
1   ცალი სტაფილო
2   კბილი ნიორი
1   ცალი მომჟავო ჯიშის ვაშლი
500   მლ/ლ ლუდი
ოხრახუში
ნიახური
დაფნა
წიწაკა
პილპილის მარცვლები
მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ამ გემრიელი და ნოყიერი კერძის მოსამზადებლად ღორის კანჭს ვხარშავთ ოხრახუშთან, ნიახურთან, პილპილის მარცვლებთან, დაფნის ფოთოლთან, მთლიან ხახვთან და და სტაფილოსთან ერთად. ვაყრით მარილს.

2

მოხარშულ კანჭს ვუსერავთ კანს, ვდებთ ჭურჭელში. ცხელსავე ვაყრით წიწაკას, დანაყილ ნიორს, რგოლებად დაჭრილ ნახევარ ხახვსა და ვაშლს. ვასხავთ ლუდს და ვტოვებთ ასე 12-24 საათის განმავლობაში.

3

დამარინადებულ კანჭს ვწვავთ ღუმელში მაღალ ტემპერატურაზე, თან შიგადაშიგ ვასხავთ მარინადს.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
კიდევ ერთი რეცეპტი ღორის ხორცის გემრიელად მოსამზადებლად.
კიდევ ერთი რეცეპტი ღორის ხორცის გემრიელად მოსამზადებლად.
ავტორი:
რბილი, წვნიანი და არომატული შემწვარი სუკის რეცეპტი მთელი ოჯახისათვის.
რბილი, წვნიანი და არომატული შემწვარი სუკის რეცეპტი მთელი ოჯახისათვის.
ავტორი:
შემწვარი ღორის ხორცი უგემრიელესი სოუსით – არომატული სადილი მთელი ოჯახისათვის!
შემწვარი ღორის ხორცი უგემრიელესი სოუსით – არომატული სადილი მთელი ოჯახისათვის!
ავტორი:
შეწვით ღორის სუკი გემრიელად – მარცვლოვანი მდოგვით, ნივრითა და სხვადასხვა სანელებლებით.
შეწვით ღორის სუკი გემრიელად – მარცვლოვანი მდოგვით, ნივრითა და სხვადასხვა სანელებლებით.
ავტორი: