რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ღორის სუკი მდოგვით

შეწვით ღორის სუკი გემრიელად – მარცვლოვანი მდოგვით, ნივრითა და სხვადასხვა სანელებლებით.
შეწვით ღორის სუკი გემრიელად – მარცვლოვანი მდოგვით, ნივრითა და სხვადასხვა სანელებლებით.

1:15:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   კგ. ღორის სუკი(უძვლო)
3   კბილი დაკეპილი ნიორი
2   ს/კ მარცვლოვანი მდოგვი
1   ს/კ დაჭრილი როზმარინი
1   ჩ/კ დაჭრილი ქონდარი
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
როზმარინის ფოთლები
3   ს/კ გამდნარი კარაქი
1   ს/კ ყავისფერი შაქარი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 200 C-ზე. დააფინეთ პერგამენტი 22X33 სმ ზომის ლანგარს და ზემოდან მოათავსეთ რკინის ცხაური (წვისას გამოყოფილი წვენი ლანგარში დაგროვდება).

2

პატარა თასში აურიეთ ნიორი, მდოგვი, როზმარინი, ქონდარი, 1 ½ ჩ/კ მარილი და ახლად დაფქული შავი პილპილი. მიღებული ნაზავი ხორცს ყველა მხრიდან კარგად შეაზილეთ და ბრტყელი მხრით საცხობ ლანგარზე მოათავსეთ. წვით 30 წუთით, შემდეგ ხორცი სწრაფად გადაატრიალეთ და წვით დამატებით 20 წუთით.

3

გამდნარი კარაქი და ყავისფერი შაქარი თასში აურიეთ და ფუნჯით სუკის ნაჭერს წაუსვით. წვით კიდევ 2 წუთით.

4

დაჭრამდე 10 წუთით გააგრილეთ. დაჭერით 1 სმ სისქის ნაჭრებად. მიირთვით თბილი თავისივე წვენთან ერთად.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
პომიდორი და ყაბაყი
კვერცხი ისპანახითა და სოკოთი
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
იტალიური ორცხობილები ღვინით
რესტორანი “პური და ღვინო“ განვითარების ახალ ეტაპზე გადავიდა
რესტორანი “პური და ღვინო“ ოდესღაც მხოლოდ იდეას წარმოადგენდა. კონცეფციის ასეთი სახით ჩამოსაყალიბებლად უამრავი საფეხურის გავლა გახდა საჭირო. ამ ეტაპების წარმატებით დაძლევას თან მოყვა რესტორნის წარმატებაც.
თარიღი: 02/03/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
შემწვარი ღორის ხორცი უგემრიელესი სოუსით – არომატული სადილი მთელი ოჯახისათვის!
შემწვარი ღორის ხორცი უგემრიელესი სოუსით – არომატული სადილი მთელი ოჯახისათვის!
ავტორი:
რბილი, წვნიანი და არომატული შემწვარი სუკის რეცეპტი მთელი ოჯახისათვის.
რბილი, წვნიანი და არომატული შემწვარი სუკის რეცეპტი მთელი ოჯახისათვის.
ავტორი:
კიდევ ერთი რეცეპტი ღორის ხორცის გემრიელად მოსამზადებლად.
კიდევ ერთი რეცეპტი ღორის ხორცის გემრიელად მოსამზადებლად.
ავტორი:
იხილეთ ყველაზე პოპულარული ავტორის, მარიეტას რეცეპტი ღორის კანჭის გემრიელად შესაწვავად.
იხილეთ ყველაზე პოპულარული ავტორის, მარიეტას რეცეპტი ღორის კანჭის გემრიელად შესაწვავად.
ავტორი: