რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ღორის ხორცი სოუსში

კიდევ ერთი რეცეპტი ღორის ხორცის გემრიელად მოსამზადებლად.
კიდევ ერთი რეცეპტი ღორის ხორცის გემრიელად მოსამზადებლად.

1:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
4   ცალი ღორის ხორცის ნაჭერი
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
დაფქული ჩილი
1   ჭიქა ფქვილი
2   ჩ/კ ნივრის ფხვნილი
14   ჭიქა მცენარეული ზეთი
3   ს/კ მცენარეული ზეთი
2   ცალი საშუალო ხახვი
2   ს/კ კარაქი
1 12   ჭიქა ქათმის ბულიონი
14   ჭიქა სქელი ნაღები
დაჭრილი ოხრახუში მოსართავად
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ღორის ხორცის ნაჭრები(ძვლიანი) ყველა მხრიდან მარილითა და პილპილით შეაზავეთ.

2

თასზე აურიეთ ფქვილი, ნივრის ფხვნილი და დაფქული ჩილი. ხორცის ნაჭრები ფქვილის ნაზავში ამოავლეთ. დარჩენილი ფქვილი გადაინახეთ.

3

საშუალო ტემპერატურაზე დიდ ღრმა ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი. ხორცის ნაჭრები თითოეულ მხარეს 4–5 წუთით წვით. გადაიტანეთ თეფშზე. მოასუფთავეთ ტაფა.

4

შეამცირეთ ტემპერატურა, დაასხით დარჩენილი ზეთი და დაუმატეთ თხლად დაჭრილი ხახვი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით და თუშეთ დაბალ ტემპერატურაზე ძალიან დარბილებამდე, დაახლოებით 15–20 წუთით. დაუმატეთ კარაქი, დაელოდეთ გადნეს და მოაყარეთ გადანახული 2 ს/კ ფქვილის ნაზავი. თუშეთ დაახლოებით 1 წუთით. შეურიეთ ქათმის ბულიონი და არაჟანი. აადუღეთ. ადუღეთ 5 წუთით სოუსის შესქელებამდე.

5

ხორცის ნაჭრები ტაფაშივე ჩააბრუნეთ და ადუღეთ ხორცის მოხარვამდე, დაახლოებით 10 წუთით. მორთეთ დაჭრილი ოხრახუშით.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
პომიდორი და ყაბაყი
კვერცხი ისპანახითა და სოკოთი
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
იტალიური ორცხობილები ღვინით
რესტორანი “პური და ღვინო“ განვითარების ახალ ეტაპზე გადავიდა
რესტორანი “პური და ღვინო“ ოდესღაც მხოლოდ იდეას წარმოადგენდა. კონცეფციის ასეთი სახით ჩამოსაყალიბებლად უამრავი საფეხურის გავლა გახდა საჭირო. ამ ეტაპების წარმატებით დაძლევას თან მოყვა რესტორნის წარმატებაც.
თარიღი: 02/03/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
შემწვარი ღორის ხორცი უგემრიელესი სოუსით – არომატული სადილი მთელი ოჯახისათვის!
შემწვარი ღორის ხორცი უგემრიელესი სოუსით – არომატული სადილი მთელი ოჯახისათვის!
ავტორი:
შეწვით ღორის სუკი გემრიელად – მარცვლოვანი მდოგვით, ნივრითა და სხვადასხვა სანელებლებით.
შეწვით ღორის სუკი გემრიელად – მარცვლოვანი მდოგვით, ნივრითა და სხვადასხვა სანელებლებით.
ავტორი:
ხალადეცი ზამთარში მოსამზადებელი დელიკატესია. მისი მომზადება ერთი შეხედვით შეიძლება, რთულად მოგეჩვენოთ. თუმცა, თუ ყველა ეტაპს გულდასმით მიყვებით, მიხვდებით, რომ ამაში რთული არაფერია.
ხალადეცი ზამთარში მოსამზადებელი დელიკატესია. მისი მომზადება ერთი შეხედვით შეიძლება, რთულად მოგეჩვენოთ. თუმცა, თუ ყველა ეტაპს გულდასმით მიყვებით, მიხვდებით, რომ ამაში რთული არაფერია.
ავტორი:
იხილეთ ყველაზე პოპულარული ავტორის, მარიეტას რეცეპტი ღორის კანჭის გემრიელად შესაწვავად.
იხილეთ ყველაზე პოპულარული ავტორის, მარიეტას რეცეპტი ღორის კანჭის გემრიელად შესაწვავად.
ავტორი: