რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ჩიფსები

ამ მარტივ რეცეპტში, ჩიფსების მომზადების განსხავებულ მეთოდს ისწავლით!
ამ მარტივ რეცეპტში, ჩიფსების მომზადების განსხავებულ მეთოდს ისწავლით!

0:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

ხრაშუნა და გემრიელი კარტოფილის ჩიფსების მომზადება სახლშიც შესაძლებელია. ამ მარტივ კულინარიულ რეცეპტში, ჩიფსების მომზადების განსხავებულ მეთოდს ისწავლით!

რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ს/კ მცენარეული ზეთი
1   ცალი კარტოფილი
12   ჩ/კ მარილი, ან გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

კარტოფილი სურვილისამებრ გათალეთ ან გაუთლელად დაჭერით ქაღალდის სისქის რგოლებად. პლასტმასის კონტეინერში(ან სხვა ჭურჭელში) ჩაასხით ზეთი, ჩაყარეთ კარტოფილის ფურცლები და შეანჯღრიეთ, რომ ყველა რგოლს მოედოს ცხიმი.

2

დიდი ზომის სადილის თეფში სულ ოდნავ დაფარეთ ცხიმით. მასზე ერთ ფენად გაანაწილეთ იმდენი კარტოფილი, რამდენიც დაეტევა და აცხვეთ მიკროტალღურ ღუმელში 3-5 წუთი(სანამ არ შეყავისფერდება). შემდეგ გადმოიღეთ ჩიფსები თეფშიდან და მოაყარეთ ცოტაოდენი მარილი.

3

გაიმეორეთ იგივე პროცედურები(თეფშის გაცხიმიანების გარდა) მანამ, სანამ კარტოფილი არ გამოგელევათ. მირთმევამდე აცალეთ კარგად გაცივება.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
გამომცხვარი გოგრა არომატული და გამორჩეულად გემრიელია– გოგრის მოყვარულებო არ გამოტოვოთ :)
გამომცხვარი გოგრა არომატული და გამორჩეულად გემრიელია– გოგრის მოყვარულებო არ გამოტოვოთ :)
ავტორი:
იყავით მუდამ ორიგინალურები – მოამზადეთ და შეიყვარეთ ახალ–ახალი საინტერესო რეცეპტები :)
იყავით მუდამ ორიგინალურები – მოამზადეთ და შეიყვარეთ ახალ–ახალი საინტერესო რეცეპტები :)
ავტორი:
კრეკერები – შინ მომზადებული ნამდვილი მხიარულება ! გაახარეთ პატარები :)
კრეკერები – შინ მომზადებული ნამდვილი მხიარულება ! გაახარეთ პატარები :)
ავტორი:
სოკოს ასე შეწვა ძალიან მარტივია, შედეგი კი ძალიან გემრიელი :)
სოკოს ასე შეწვა ძალიან მარტივია, შედეგი კი ძალიან გემრიელი :)
ავტორი: