რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბულგარული წიწაკა ყველითა და ბეკონით

მოამზადეთ ბულგარული წიწაკა ამ რეცეპტით ოჯახური შეკრებისათვის - მხოლოდ 30 წუთში.
მოამზადეთ ბულგარული წიწაკა ამ რეცეპტით ოჯახური შეკრებისათვის - მხოლოდ 30 წუთში.

0:30:00
12 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
6   ცალი ბულგარული წიწაკა
115   გრამი კრემ-ყველი
2   ს/კ დაჭრილი მწვანე ხახვი
4   ნაჭერი შემწვარი ბეკონი
12   ჩ/კ ნივრის ფხვნილი
12   ჭიქა გახეხილი ჩედარი
1   ჩ/კ ვორჩესტერის სოუსი
დაჭრილი ქინძი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 200 C-ზე. საცხობ ლანგარს მოასხით საცხობი სპრეი.

2

პატარა თასში მიქსერით ათქვიფეთ კრემ-ყველი, მწვანე ხახვი, დაფშვნილი ბეკონი, ნივრის ფხვნილი, ჩედარი და ვორჩესტერის სოუსი.

3

ბულგარული წიწაკები შუაზე გაჭერით და თესლი მოაშორეთ. თითოეული ნახევარი მიღებული ნაზავით ამოავსეთ. მოათავსეთ წინასწარ გამზადებულ საცხობ ლანგარზე და მოაყარეთ ცოტაოდენი გახეხილი ყველი. აცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 10-12 წუთით, კრემ-ყველის გადნობამდე და წიწაკის დარბილებამდე.

4

მირთმევამდე ცოტათი გააგრილეთ. მოაყარეთ დაჭრილი ქინძი. გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
არ გიყვართ სტაფილო? ეს რეცეპტი შეგაყვარებთ მას! შეუხამეთ საყვარელი ინგრედიენტები და ისიამოვნეთ!
არ გიყვართ სტაფილო? ეს რეცეპტი შეგაყვარებთ მას! შეუხამეთ საყვარელი ინგრედიენტები და ისიამოვნეთ!
ავტორი:
გემრიელი და ხრამუნა! გოგრის თესლის ტკბილი ვერსია. გოგრის თესლი თაფლისა და შაქრის მინანქრით უგემრიელესია!
გემრიელი და ხრამუნა! გოგრის თესლის ტკბილი ვერსია. გოგრის თესლი თაფლისა და შაქრის მინანქრით უგემრიელესია!
ავტორი:
ძალიან მარტივი და გემრიელი კროკეტები ბეკონითა და ყველით. რეცეპტი – რომელიც შეგიყვარდებათ.
ძალიან მარტივი და გემრიელი კროკეტები ბეკონითა და ყველით. რეცეპტი – რომელიც შეგიყვარდებათ.
ავტორი:
მეტად საყვარელი და სახალისო ბატიბუტის ბურთები ნებისმიერი ასაკის ბავშვისათვის.
მეტად საყვარელი და სახალისო ბატიბუტის ბურთები ნებისმიერი ასაკის ბავშვისათვის.
ავტორი: