ჩიჟი–ბიჟი
ნამდვილი ქართული, საზაფხულო, მარტივი და გემრიელი ჩიჟი–ბიჟი :)
საშუალო ქვაბში ჩაასხით მცენარეული ზეთი, ჩააყარეთ დაჭრილი ხახვი და დაბალ ცეცხლზე მოთუშეთ.
დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი პომიდორი. თუშეთ 5 წუთით, შემდეგ კი შეურიეთ ათქვეფილი კვერცხი. თუშეთ კიდევ 3–4 წუთით.
დაუმატეთ დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და დაჭრილი მწვანილი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით.
ჩიჟი–ბიჟი ფარშით
ჩიჟი–ბიჟის ეს სახეობა მზადდება საქონლის ხორცის ფარშით, პომიდვრისა და პილპილის გარეშე.
ფარში მოთუშულ ხახვს დაუმატეთ. შემდეგ ათქვეფილი კვერცხი შეურიეთ, მწვანილებიდან კი მხოლოდ ოხრახუში დაუმატეთ.
გემრიელად მიირთვით!