რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ყაბაყის ნავები

ამ რეცეპტით მომზადებული ყაბაყი ყველას შეუყვარდება. შეგიძლიათ შეინახოთ მაცივარში 2–3 დღემდე.
ამ რეცეპტით მომზადებული ყაბაყი ყველას შეუყვარდება. შეგიძლიათ შეინახოთ მაცივარში 2–3 დღემდე.

0:35:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
4   ცალი საშუალო ყაბაყი
1   ჭიქა წითელი ბულგარული
12   ჭიქა დაჭრილი პომიდორი
12   ჭიქა დაჭრილი ზეთისხილი
14   ჭიქა დაკეპილი ნიორი
1   ს/კ გამხმარი ორეგანო
1   ჩ/კ შავი პილპილი
მარილი
14   ჭიქა დაფშვნილი ფეტა
14   ჭიქა დაჭრილი ოხრახუში
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 180 C-ზე. ყაბაყი სიგრძეზე გაჭერით და შუაგული კოვზით ამოაცალეთ.

2

საშუალო თასში აურიეთ დაჭრილი წითელი ბულგარული წიწაკა, პომიდორი, ზეთისხილი, ნიორი, ორეგანო, მარილი და შავი პილპილი. თითოეული ყაბაყი ამ ნაზავით ამოავსეთ. მოათავსეთ საცხობ ლანგარზე და აცხვეთ 15 წუთით. მოაყარეთ დაფშვნილი ფეტა და წვით 3–5 წუთით ყველის დადნობამდე. გამოიღეთ ღუმელიდან მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში. მიირთვით ცხელი ან ცივი.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
ცივი ყავა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ მარტივი ქაბაბები სადილად ან გაალამაზეთ თქვენი წვეულება.
მოამზადეთ მარტივი ქაბაბები სადილად ან გაალამაზეთ თქვენი წვეულება.
ავტორი:
შესანიშნავი და მარტივი ინდური ცხარე კერძი კარტოფილით, პომიდვრითა და ხახვით.
შესანიშნავი და მარტივი ინდური ცხარე კერძი კარტოფილით, პომიდვრითა და ხახვით.
ავტორი:
ავტორი:
ყაბაყის ყველიანი ღვეზელები – მიირთვით პომიდვრის საწებელთან ან არაჟანთან ერთად.
ყაბაყის ყველიანი ღვეზელები – მიირთვით პომიდვრის საწებელთან ან არაჟანთან ერთად.
ავტორი: