რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბადრიჯნის მარაო

ბადრიჯნის "მარაო" – ორიგინალური რეცეპტი ხმელთაშუაზღვისპირეთიდან.
ბადრიჯნის "მარაო" – ორიგინალური რეცეპტი ხმელთაშუაზღვისპირეთიდან.

1:30:00
2 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი დიდი ბადრიჯანი
ზეითუნის ზეთი
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
3   ცალი დიდი პომიდორი
2   კბილი დაკეპილი ნიორი
დაჭრილი რეჰანი
170   გრამი დაფშვნილი ფეტა
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 180 C-ზე. ბადრიჯანი გარეცხეთ და გაამშრალეთ. ბადრიჯანი სიგრძეზე თხელ ნაჭრებად დაჭერით, მაგრამ ბოლომდე არ ჩაჭრათ (თითოეული ნაჭერი მიმაგრებული უნდა იყოს ყუნწზე). ბადრიჯნის ყველა ნაჭერი ორივე მხრიდან მარილით კარგად შეაზავეთ. ლანგარზე ქაღალდის ხელსახოცები დააფინეთ და დამარილებული ბადრიჯანი მოათავსეთ. ლანგარი დახრილ მდგომარეობაში მოათავსეთ. ამ გზით ბადრიჯნიდან გამოსული სითხე ლანგრის ბოლოში დაგროვდება. დატოვეთ ბადრიჯანი ასე 30 წუთიდან 1 საათამდე. შემდეგ გაავლეთ ცივი წყლის ქვეშ.

2

თითოეული ნაჭერი ზეითუნის ზეთით, მარილითა და პილპილით შეაზავეთ. საცობ ლანგარზე დააფინეთ პერგამენტი და ბადრიჯანი მარაოსავით გაშალეთ. თითოეულ ნაჭერზე რამდენიმე ცალი რგოლებად დაჭრილი პომიდორი დადეთ, მოაყარეთ დაკეპილი ნიორი და რეჰანი. მოასხურეთ ზეითუნის ზეთი.

3

აცხვეთ 45 წუთით. თუ საცხობ ლანგარზე წვენი დაგროვდება მაშინ კიდევ 15 წუთით აცხვეთ. ცხობის დრო ბადრიჯნის ზომაზეა დამოკიდებული.

4

როცა გამოცხვება მოაყარეთ დაფშვნილი ფეტა და მიირთვით თბილი.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
მადისაღმძვრელი კიმჩი პოპულარული კორეული კერძია, რომელიც ბოსტნეულისაგან მზადდება.
მადისაღმძვრელი კიმჩი პოპულარული კორეული კერძია, რომელიც ბოსტნეულისაგან მზადდება.
ავტორი:
გერმანული კარტოფილის ბლინები კარტოფილის ბრაწულების მსგავსად მზადდება და მასზე გემრიელია.
გერმანული კარტოფილის ბლინები კარტოფილის ბრაწულების მსგავსად მზადდება და მასზე გემრიელია.
ავტორი:
არომატული და წვნიანი ქათმის მწვადი. მარინადი მისი მთავარი ინგრედიენტია. იხილეთ რეცეპტი.
არომატული და წვნიანი ქათმის მწვადი. მარინადი მისი მთავარი ინგრედიენტია. იხილეთ რეცეპტი.
ავტორი:
ბოსტნეულის მარტივი და გემრიელი კერძი ყველით. შეგიძლიათ, სურვილისამებრ, გაამრავლფეროვნოთ და დაუმატოთ სხვადასხვა ბოსტნეული.
ბოსტნეულის მარტივი და გემრიელი კერძი ყველით. შეგიძლიათ, სურვილისამებრ, გაამრავლფეროვნოთ და დაუმატოთ სხვადასხვა ბოსტნეული.
ავტორი: