რეგისტრაცია
შესვლა
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
რეცეპტის დამატება
1
პროფილი
ფავორიტები
ჩემი რეცეპტები
ჩემი ფოტოები
პარამეტრები
გამოსვლა
ძიება
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!
რეცეპტები
სტატიები
რჩევები
რეცეპტები
სალათები
ცომეული
ნამცხვრები და ტორტები
ხორცეული
წვნიანები
ქართული სამზარეულო
თევზი და ზღვის პროდუქტები
დესერტები და ტკბილეულობა
სამარხვო/ვეგეტარიანული
მსოფლიო სამზარეულო
სადღესასწაულო
პასტა და ბურღულეული
სასმელები
კონსერვი და სოუსები
ყველა კატეგორია
სტატიები
რჩევები
მთვარი
რეცეპტები
მსოფლიო სამზარეულო
ფრანგული სამზარეულო
ხახვის წვნიანი
ავტორი:
Tekla_mi
0:30:00
2 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
კომენტარები
0 კომენტარი
დაამატეთ კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი:
06/01/2024
ავტორი:
tomato
ცხელი შოკოლადი
ავტორი:
Tekla_mi
ატმის აზიური სალათა
ავტორი:
Tekla_mi
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი:
06/10/2022
ავტორი:
Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ჟულიენი
მოამზადეთ კიდევ ერთი გემრიელი კერძი კულინარიასთან ერთად. ჟულიენი ფრანგული სამზარეულოდან!
ავტორი:
marieta
ალუბლის კლაფუტი
ალუბლის კლაფუტის ეს რეცეპტი ერთ-ერთი უმარტივესი ფრანგული დესერტია. სცადეთ და ისიამოვნეთ.
ავტორი:
tamta
ქიშ ლორანი
ავტორი:
Tekla_mi
მარტივი მსხლის ნამცხვარი
ძალიან მარტივი ფრანგული მსხლის ნამცხვარი, რომელიც დამწყები დიასახლისებისთვისაც კი მარტივი მოსამზადებელია.
ავტორი:
tamta