რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ტკბილი კარტოფილის კასეროლი

მარტივი კასეროლის რეცეპტი – რომელიც აუცილებლად დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.
მარტივი კასეროლის რეცეპტი – რომელიც აუცილებლად დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.

1:00:00
8 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   კგ. ტკბილი კარტოფილი
4   ს/კ დარბილებული კარაქი
12   ჭიქა რძე
12   ჭიქა ყავისფერი შაქარი
12   ჭიქა დაფქული მუსკატი
14   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
1   ჩ/კ მარილი
12   ჭიქა ფქვილი
4   ს/კ გამდნარი კარაქი
12   ჭიქა დაჭრილი ნიგოზი
14   ჭიქა ყავისფერი შაქარი
12   ჩ/კ მარილი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 180 C-ზე. მოუსვით ცხიმი საშუალო ზომის კასეროლის საცხობ ლანგარს.

2

ტკბილი კარტოფილი გათალეთ და კუბიკებად დაჭერით. მოათავსეთ დიდ თასში და დაფარეთ წყლით. აადუღეთ, შეამცირეთ ტემპერატურა და ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე კარტოფილის დარბილებამდე, დაახლოებით 15 წუთით. გადაწურეთ და გააგრილეთ. შემდეგ გადაიტანეთ დიდ თასში.

3

კარტოფილს კარაქი დაუმატეთ და საჭყლეტით დასრისეთ. დაუმატეთ რძე, ყავისფერი შაქარი, მუსკატი, მარილი და ვანილი. ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. გადაიტანეთ წინასწარ გამზადებულ კასეროლის ლანგარზე.

4

საშუალო თასში მოათავსეთ ½ ჭიქა ფქვილი, 4 ს/კ გამდნარი კარაქი, ½ ჭიქა დაჭრილი ნიგოზი, ¼ ჭიქა ყავისფერი შაქარი, ½ ჩ/კ მარილი და კარგად აურიეთ.

5

მიღებული ნაზავი ტკბილ კარტოფილს მოაყარეთ და აცხვეთ გადაბრაწვადე, დაახლოებით 25 წუთით. მიირთვით თბილი.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ მარტივი ქაბაბები სადილად ან გაალამაზეთ თქვენი წვეულება.
მოამზადეთ მარტივი ქაბაბები სადილად ან გაალამაზეთ თქვენი წვეულება.
ავტორი:
კიდევ ერთი მარტივი რეცეპტი კულინარიაზე თქვენი სადღესასწაულო სუფრის გასამრავალფეროვნებლად!
კიდევ ერთი მარტივი რეცეპტი კულინარიაზე თქვენი სადღესასწაულო სუფრის გასამრავალფეროვნებლად!
ავტორი:
ეს ნამცხვარი იდეალურად ეხამება როგორც ჩაის, ისე ყავას და საუკეთესო ვარიანტია თქვენი ოჯახური თუ მეგობრული სუფრის დასატკბობად.
ეს ნამცხვარი იდეალურად ეხამება როგორც ჩაის, ისე ყავას და საუკეთესო ვარიანტია თქვენი ოჯახური თუ მეგობრული სუფრის დასატკბობად.
ავტორი:
ეს უგემრიელესი ირლანდიური სასმელი აუცილებლად დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.
ეს უგემრიელესი ირლანდიური სასმელი აუცილებლად დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.
ავტორი: