კარაქში ხახვი და ნიორი მოვთუშოთ შემდეგ დავაყაროთ პატარა კუბებად დაჭრილი სტაფილო და დაველოდოთ სტაფილოს დარბილებას.
როცა სტაფილო მზად იქნება დავუმატოთ ბოსტნეულის ნახარში თუ ბოსტნეულის ნახარში არ მოგეპოვებათ დაუმატეთ "გალინა ბლანკას კუბები" შემდეგ დავუმატოთ ფორთოხლის წვენი მარილი პილპირი და ჯინჯერის ფხვნილი და დაველოდოთ ადუღებას
ადუღების შემდეგ გადმოვდგათ წვნიანი და ჩავასხათ ბლენდერში დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი და დავაბლენდეროთ.