რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სოუზი

მოამზადეთ ქართული ცხელი სოუზი ღორის ხორცით და გაუმასპინძლდით ოჯახის წევრებს გემრიელად!
მოამზადეთ ქართული ცხელი სოუზი ღორის ხორცით და გაუმასპინძლდით ოჯახის წევრებს გემრიელად!

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
ღორის ხორცი (ცხიმიანი და ძვლიანი)
4   თავი ხახვი
2   ცალი დაფნის ფოთოლი
5   ცალი კარტოფილი
3   ს/კ ტომატ-პასტა
3   კბილი ნიორი
წითელი წიწაკა
მარილი
ცოცხალი ქინძი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

პატარა ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხორცი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, რომ დაიფაროს, და დავდგათ მოსახარშად (არ უქნათ ბევრი წყალი რათა სქელი წვენი გამოვიდეს). ჩავუმატოთ დაფნის ფოთოლი და პერიოდულად მოვხადოთ ხოლმე ქაფი.

2

როდესაც ქაფი საბოლოოდ გაუქრება, ჩავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი.

3

ხორცის მოხარშვას ცოტა რომ დააკლდება, ჩავუმატოთ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი.

4

კარტოფილიც რომ მოიხარშება, ჩავაჭყლიტოთ ნიორი. ჩავუმატოთ ტომატ-პასტა, მარილი და წიწაკა. ამოვურიოთ და ბოლოს ჩავაჭრათ ცოცხალი ქინძი.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მარტივი რეცეპტი მარიეტასგან – გემრიელი ქართული კერძის, ქათმის ჩაშუშულის მოსამზადებლად.
მარტივი რეცეპტი მარიეტასგან – გემრიელი ქართული კერძის, ქათმის ჩაშუშულის მოსამზადებლად.
ავტორი:
მარიეტამ უგემრიელესი ქართული წვნიანის რეცეპტი შემოგვთავაზა. გაეცანით, შეაფასეთ და მოამზადეთ.
მარიეტამ უგემრიელესი ქართული წვნიანის რეცეპტი შემოგვთავაზა. გაეცანით, შეაფასეთ და მოამზადეთ.
ავტორი:
ბაჟე ქართული ტრადიციული სოუსია, რომელიც ნიგვზით, ნივრითა და სუნელებით მზადდება. მიირთვით შემწვარ ქათამთან ან ღომთან ერთად.
ბაჟე ქართული ტრადიციული სოუსია, რომელიც ნიგვზით, ნივრითა და სუნელებით მზადდება. მიირთვით შემწვარ ქათამთან ან ღომთან ერთად.
ავტორი:
გიყვართ მაწვნის სუპი? იხილეთ მარიეტას რეცეპტი უგემრიელესი ქართული წვნიანი კერძის მოსამზადებლად.
გიყვართ მაწვნის სუპი? იხილეთ მარიეტას რეცეპტი უგემრიელესი ქართული წვნიანი კერძის მოსამზადებლად.
ავტორი: