რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სოკოს წვნიანი

სოკოს წვნიანი– მარტივი და გემრიელი კერძი მთელი ოჯახისათვის.
სოკოს წვნიანი– მარტივი და გემრიელი კერძი მთელი ოჯახისათვის.

1:25:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ს/კ კარაქი
225   გრამი ქამა სოკო
225   გრამი კალმახა სოკო
1   თავი ხახვი
3   ს/კ ფქვილი
5   ჭიქა ბულიონი
1 12   ს/კ დაკეპილი სალბი
1   ცალი დაფნის ფოთოლი
მარილი
შავი პილპილი
12   ჭიქა სქელი ნაღები
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

საშუალო ტეპერატურაზე გააცხელეთ ქვაბი.

2

დაჭერით ხახვი და სოკო.

3

ქვაბში გაადნეთ კარაქი და მოთუშეთ დაჭრილი ხახვი.

4

დაუმატეთ სოკო და თუშეთ დაახლოებით 10 წუთით, დროდადრო მოურიეთ.

5

სოკოსა და ხახვს მოაყარეთ ფქვილი და კარგად ამოურიეთ.

6

ჩაასხით ქათმის ან ბოსტნეულის ბულიონი, მოურიეთ და აადუღეთ. როცა სუპი დუღილს დაიწყებს დაუწიეთ ტემპერატურას.

7

დაუმატეთ დაფნის ფოთოლი და სალბი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. მოურიეთ და ადუღეთ დაუფარებლად დაახლოებით ერთი საათით. დროდადრო მოურიეთ.

8

ამოიღეთ დაფნის ფოთოლი.

9

შეურიეთ ნაღები და ადუღეთ ორიოდე წუთით. გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მდიდრული და გემრიელი რუსული სუპი, რომელიც არ ჰგავს კარტოფილის ჩვეულებრივ  სუპებს. სცადეთ და შეაფასეთ :)
მდიდრული და გემრიელი რუსული სუპი, რომელიც არ ჰგავს კარტოფილის ჩვეულებრივ სუპებს. სცადეთ და შეაფასეთ :)
ავტორი:
ცივი ამინდების დადგომასთან ერთად ცხელი წვნიანის მირთმევა უფრო მეტად სასიამოვნოა. სცადეთ და ისიამოვნეთ :)
ცივი ამინდების დადგომასთან ერთად ცხელი წვნიანის მირთმევა უფრო მეტად სასიამოვნოა. სცადეთ და ისიამოვნეთ :)
ავტორი: