რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სალათი მიმოზა

ეს ის სალათია, რომელიც ნამდვილად დაამშვენებს სადღესასწაულო სუფრებს. მისი სახელი კი, რა თქმა უნდა, გაზაფხულის ყვავილი მიმოზასგან მოდის :)
ეს ის სალათია, რომელიც ნამდვილად დაამშვენებს სადღესასწაულო სუფრებს. მისი სახელი კი, რა თქმა უნდა, გაზაფხულის ყვავილი მიმოზასგან მოდის :)

1:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ცალი კარტოფილი
1   ცალი დიდი სტაფილო
4   ცალი კვერცხი
250   გრამი ორაგულის კონსერვი
1   თავი პატარა ხახვი
200   გრამი მაიონეზი
კამა მოსართავად
მარილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

კარტოფილი და სტაფილო გარეცხეთ (არ გათალოთ) და ქვაბში მოხარშეთ. გააცივეთ, გაფრცქვენით და შედეგ სხვადასხვა თასებში ცალ–ცალკე წვრილად გახეხეთ.

2

მოხარშეთ კვერცხები, გააგრილეთ და დააცალკევეთ ცილა და გული. ცალ–ცალკე გახეხეთ ან წვრილად დაჭერით.

3

პატარა თასში მოათავსეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაფარეთ ცხელი წყლით და გააჩერეთ 10 წუთით. შემდეგ წყალი გადაწურეთ.

4

გადაწურეთ თევზის კონსერვი და ჩანგლით დააქუცმაცეთ და დასრისეთ.

5

სასალათე თასის ძირში მოათასვეთ გახეხილი კარტოფილი. გადაუსვით მაიონეზი.

6

შემდეგი ფენა თევზისაა, მოაყარეთ თევზის ფენას დაჭრილი ხახვი და ისევ მაიონეზი გადაუსვით.

7

მოაყარეთ კვერცხის ცილა და კვლავ მაიონეზი გადაუსვით.

8

შემდეგი ფენა გახეხილი სტაფილო უნდა იყოს და ამ ფენასაც მაიონეზი გადაუსვით.

9

მოაყარეთ კვერცხის გული. ეს ბოლო ფენაა.

10

სალათას შეგიძლიათ დაჭრილი კამა მოაყაროთ ან მორთოთ თქვენი სურვილისამებრ.

11

სალათის შენახვა მაცივარში 2–3 დღემდე შეგიძლიათ.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
პომიდორი და ყაბაყი
კვერცხი ისპანახითა და სოკოთი
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
იტალიური ორცხობილები ღვინით
რესტორანი “პური და ღვინო“ განვითარების ახალ ეტაპზე გადავიდა
რესტორანი “პური და ღვინო“ ოდესღაც მხოლოდ იდეას წარმოადგენდა. კონცეფციის ასეთი სახით ჩამოსაყალიბებლად უამრავი საფეხურის გავლა გახდა საჭირო. ამ ეტაპების წარმატებით დაძლევას თან მოყვა რესტორნის წარმატებაც.
თარიღი: 02/03/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
უგემრიელესი ბოსტნეულის სალათა შუბა დიდი პოპულარობით სარგებლობს ქართველ გურმანთა რიგებში.
უგემრიელესი ბოსტნეულის სალათა შუბა დიდი პოპულარობით სარგებლობს ქართველ გურმანთა რიგებში.
ავტორი:
არ გამოტოვოთ ცეზარის კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი :)
არ გამოტოვოთ ცეზარის კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი :)
ავტორი:
არსებობს მრავალი რეცეპტი უგემრიელესი სალათა ცეზარის მოსამზადებლად. მათგან საუკეთესო იხილეთ აქ :)
არსებობს მრავალი რეცეპტი უგემრიელესი სალათა ცეზარის მოსამზადებლად. მათგან საუკეთესო იხილეთ აქ :)
ავტორი:
იხილეთ მარიეტას რეცეპტი სალათა ოლივიეს მოსამზადებლად. თქვენ როგორ ამზადებთ ოლივიეს?
იხილეთ მარიეტას რეცეპტი სალათა ოლივიეს მოსამზადებლად. თქვენ როგორ ამზადებთ ოლივიეს?
ავტორი: