რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სალათი მიმოზა

ეს ის სალათია, რომელიც ნამდვილად დაამშვენებს სადღესასწაულო სუფრებს. მისი სახელი კი, რა თქმა უნდა, გაზაფხულის ყვავილი მიმოზასგან მოდის :)
ეს ის სალათია, რომელიც ნამდვილად დაამშვენებს სადღესასწაულო სუფრებს. მისი სახელი კი, რა თქმა უნდა, გაზაფხულის ყვავილი მიმოზასგან მოდის :)

1:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ცალი კარტოფილი
1   ცალი დიდი სტაფილო
4   ცალი კვერცხი
250   გრამი ორაგულის კონსერვი
1   თავი პატარა ხახვი
200   გრამი მაიონეზი
კამა მოსართავად
მარილი გემოვნებით
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

კარტოფილი და სტაფილო გარეცხეთ (არ გათალოთ) და ქვაბში მოხარშეთ. გააცივეთ, გაფრცქვენით და შედეგ სხვადასხვა თასებში ცალ–ცალკე წვრილად გახეხეთ.

2

მოხარშეთ კვერცხები, გააგრილეთ და დააცალკევეთ ცილა და გული. ცალ–ცალკე გახეხეთ ან წვრილად დაჭერით.

3

პატარა თასში მოათავსეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაფარეთ ცხელი წყლით და გააჩერეთ 10 წუთით. შემდეგ წყალი გადაწურეთ.

4

გადაწურეთ თევზის კონსერვი და ჩანგლით დააქუცმაცეთ და დასრისეთ.

5

სასალათე თასის ძირში მოათასვეთ გახეხილი კარტოფილი. გადაუსვით მაიონეზი.

6

შემდეგი ფენა თევზისაა, მოაყარეთ თევზის ფენას დაჭრილი ხახვი და ისევ მაიონეზი გადაუსვით.

7

მოაყარეთ კვერცხის ცილა და კვლავ მაიონეზი გადაუსვით.

8

შემდეგი ფენა გახეხილი სტაფილო უნდა იყოს და ამ ფენასაც მაიონეზი გადაუსვით.

9

მოაყარეთ კვერცხის გული. ეს ბოლო ფენაა.

10

სალათას შეგიძლიათ დაჭრილი კამა მოაყაროთ ან მორთოთ თქვენი სურვილისამებრ.

11

სალათის შენახვა მაცივარში 2–3 დღემდე შეგიძლიათ.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
იხილეთ მარიეტას რეცეპტი სალათა ოლივიეს მოსამზადებლად. თქვენ როგორ ამზადებთ ოლივიეს?
იხილეთ მარიეტას რეცეპტი სალათა ოლივიეს მოსამზადებლად. თქვენ როგორ ამზადებთ ოლივიეს?
ავტორი:
უგემრიელესი ბოსტნეულის სალათა შუბა დიდი პოპულარობით სარგებლობს ქართველ გურმანთა რიგებში.
უგემრიელესი ბოსტნეულის სალათა შუბა დიდი პოპულარობით სარგებლობს ქართველ გურმანთა რიგებში.
ავტორი:
არ გამოტოვოთ ცეზარის კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი :)
არ გამოტოვოთ ცეზარის კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი :)
ავტორი:
იხილეთ კრაბის სალათის განსხვავებული რეცეპტი – კიტრითა და პომიდვრით.
იხილეთ კრაბის სალათის განსხვავებული რეცეპტი – კიტრითა და პომიდვრით.
ავტორი: