ნესვის ნაყინი
რა შეიძლება იყოს უკეთესი ზაფხულის ცხელ დღეებში თუ არა ნესვის ნაყინი? იხილეთ რეცეპტი.
მოათავსეთ ნესვის რბილობი სამზარეულოს კომბაინში ან ბლენდერში და გათქვიფეთ, სანამ ერთგვაროვან მასას არ მიიღებთ.
კვერცხის გულები შაქართან ერთად გათქვიფეთ, სანამ არ გასქელდება და არ მიიღებს მკრთალ ყვითელ შეფერილობას.
მეორე თასში თქვიფეთ ნაღები, სანამ შედარებით არ გამყარდება. შეურიეთ კვერცხის გულები.
ჩაასხით ნესვის პიურე და ურიეთ კარგად შერევამდე.
გადაიტანეთ შესანახ კონტეინერში და შედგით საყინულეში.
გაყინეთ არაუმცირეს 4 საათით ან მთელი ღამის განმავლობაში.