კვერცხი ოდნავ ავთქვიფოთ, დავამატოთ შაქარი, გამლღვარი კარაქი, მწიკვი სოდა და ვანილი, ფქვილი. გამოვიყენოთ იმდენი ფქვილი, რამდენსაც შეიზელს, იმისათვის რომ მოვზილოთ მაგარი ცომი.
ცომი დავყოთ 4 ნაწილად. ცომის თითოეული გუნდა გავხეხოთ სახეხზე და გამოვაცხოთ შეწითლებამდე.
გამომცხვარი მასა ხელით კიდევ გავაფხვიეროთ. შემდეგ დავუმატოთ მოხარშული შესქელებული რძე და მივცეთ ფორმა. მე გემოვნებისამებრ დავუმატე ცუკატები და ქიშმიში.
გერიელად მირთვით!