რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

მარწყვის ნაყინი

ამ რეცეპტში თავს უგემრიელესეი ინგრედიენტები იყრიან, ამიტომ მის მომზადებას დიდი ენთუზიაზმი ახლავს თან.
ამ რეცეპტში თავს უგემრიელესეი ინგრედიენტები იყრიან, ამიტომ მის მომზადებას დიდი ენთუზიაზმი ახლავს თან.

0:30:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ქილა (380გ) ტკბილი შედედებული რძე
2 12   ჭიქა (600მლ) ნაღები
1   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
1   ჭიქა მარწყვის ჯემი
200   გრამი ორცხობილა ლედის თითები
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდ თასში მიქსერის დახმარებით ნაღები მანამ თქვიფეთ, სანამ შედარებით მყარ წვეთებს არ გაიკეთებს.

2

დაამატეთ ტკბილი შედედებული რძე და ვანილის ექსტრაქტი და თქვიფეთ კიდევ ორიოდე წუთით.

3

მეორე თასში „ლედის თითები“ (დაახლ. 12 ცალი) მცირე ზომის ნაწილებად დატეხეთ.

4

დაამატეთ კრემის ფენა და ერთმანეთში აურიეთ.

5

დაამატეთ მარწყვის ჯემი და მსუბუქად მოურიეთ, რომ მისგან ხვეულები შექმნათ.

6

გაამეორეთ ფენები რამდენჯერმე, სანამ კრემი არ გათავდება.

7

მიღებული მასა გადაიტანეთ ერთ დიდ ან 2 მომცრო დაფარულ შესანახ კონტეინერში და შედგით საყინულეში. გაყინეთ არაუმცირეს 4 საათით ან მთელი ღამის განმავლობაში.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ყავის ესკიმოს რეცეპტი ერთდროულად გაახარებს როგორც ყავის, ასევე ნაყინის მოყვარულებს.
ყავის ესკიმოს რეცეპტი ერთდროულად გაახარებს როგორც ყავის, ასევე ნაყინის მოყვარულებს.
ავტორი:
შემწვარი ატამი მასკარპონეს ნაყინით ძალიან გემრიელი ევროპული დესერტია. მოამზადეთ ის საკუთარ სახლში!
შემწვარი ატამი მასკარპონეს ნაყინით ძალიან გემრიელი ევროპული დესერტია. მოამზადეთ ის საკუთარ სახლში!
ავტორი:
შინ ძალიან მარტივად შეგიძლიათ მოამზადოთ განსაკუთრებით გემრიელი ნაყინის სენდვიჩი.
შინ ძალიან მარტივად შეგიძლიათ მოამზადოთ განსაკუთრებით გემრიელი ნაყინის სენდვიჩი.
ავტორი:
ყველაზე მარტივი ნაყინის რეცეპტი ცხელ დღეებში გემრიელად გასაგრილებლად.
ყველაზე მარტივი ნაყინის რეცეპტი ცხელ დღეებში გემრიელად გასაგრილებლად.
ავტორი: