„ლედის თითები“
ნაყიდს შინ მომზადებული სჯობს :) გამოაცხვეთ და დაიხმარეთ დესერტების მომზადებაში.
წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 205 C-ზე. 43X30 სმ ზომის საცხობ ლანგარს დააფინეთ პერგამენტი. საკონდიტრო კრემის ტომარას 1 სმ–იანი მრგვალი მოსართავი ფორმა მოარგეთ.
ცილა და გული დააცალკევეთ. ცილა თასში მოათავსეთ და თქვიფეთ გამყარებამდე. ნელ–ნელა დაუმატეთ 2 ს/კ შაქარი და განაგრძეთ თქვეფა. სხვა თასში ათქვიფეთ კვერცხის გული და დარჩენილი შაქარი. თქვიფეთ გასქელებამდე და ღია ფერის მასის მიღებამდე.
ფქვილი და გამაფხვიერებელი ერთად გაცერით. ცილის ნაზავის ნახევარი გულის ნაზავში შეურიეთ. დაუმატეთ გაცრილი ფქვილი და გამაფხვიერებელი და დარჩენილი ცილა. ნაზავი კრემის ტომარაში გადაიტანეთ და წინასწარ გამზადებულ საცხობ ლანგარზე „ლედის თითების“ ფორმით მოასხით. ახცვეთ 8 წუთით.