რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

კრეკერი

კრეკერები – შინ მომზადებული ნამდვილი მხიარულება ! გაახარეთ პატარები :)
კრეკერები – შინ მომზადებული ნამდვილი მხიარულება ! გაახარეთ პატარები :)

0:40:00
5 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ჭიქა ფქვილი
3   ჩ/კ გამაფხვიერებელი
1   ს/კ შაქარი
1   ჩ/კ მარილი
6   ს/კ ცივი უმარილო კარაქი
3   ს/კ გამდნარი უმარილო კარაქი
2   ს/კ მცენარეული ზეთი
23   ჭიქა წყალი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 200 C-ზე.

2

სამზარეულოს კომბაინში მოათავსეთ ფქვილი, გამაფხვიერებელი, შაქარი, ½ ჩ/კ მარილი და კარგად აურიეთ.

3

თანდათანობით შეურიეთ პატარ–პატარა ნაწილებად დაჭრილი ცივი კარაქი და ათქვიფეთ.

4

დაუმატეთ მცენარეული ზეთი და ათქვიდეთ.

5

ეტაპობრივად შეურიეთ წყალი და ყოველი დამატების შემდეგ ათქვიფეთ. ნელ–ნელა მიიღებთ ცომის გუნდას.

6

მიღებული ცომი რაც შეგიძლიათ თხლად გააბრტყელეთ.

7

ცომი ორცხობილის საჭრელი ფორმებით გამოჭერით. შეგიძლიათ თქვენთვის სასურველი ნებისმიერი ფორმა გამოჭრათ.

8

გამოჭრილი ფორმები დაჩხვლიტეთ. ეს ნაჩხვლეტები არ არის მხოლოდ ვიზუალური გაფორმებისათვის. ისინი კრეკერს სწორად გამოცხობაში ეხმარებიან.

9

საცხობ ლანგარზე პერგამენტი დააფინეთ და კრეკერები დააწყვეთ. აცხვეთ 10 წუთით ან გადაბრაწვამდე.

10

სანამ კრეკერები ცხვება გაადნეთ 3 ს/კ კარაქი და შეურიეთ ½ ჩ/კ მარილი. (მარილის რაოდენობა შეგიძლიათ, გემოვნებისამებრ, გაზარდოთ ან შეამციროთ).

11

როგორც კი ღუმელიდან გამოიღებთ, ფუნჯით მარილიანი კარაქი წაუსვით.

12

გააცივეთ და გემრიელად მიირთვით!

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
სოკოს ასე შეწვა ძალიან მარტივია, შედეგი კი ძალიან გემრიელი :)
სოკოს ასე შეწვა ძალიან მარტივია, შედეგი კი ძალიან გემრიელი :)
ავტორი:
არ გიყვართ სტაფილო? ეს რეცეპტი შეგაყვარებთ მას! შეუხამეთ საყვარელი ინგრედიენტები და ისიამოვნეთ!
არ გიყვართ სტაფილო? ეს რეცეპტი შეგაყვარებთ მას! შეუხამეთ საყვარელი ინგრედიენტები და ისიამოვნეთ!
ავტორი:
ათქვეფილი კრემ–ყველი ბოსტნეულით – დღის გემრიელი დასაწყისი. სურვილისამებრ, დაუმატეთ 1 კბილი ნიორი.
ათქვეფილი კრემ–ყველი ბოსტნეულით – დღის გემრიელი დასაწყისი. სურვილისამებრ, დაუმატეთ 1 კბილი ნიორი.
ავტორი:
მარტივი და გემრიელი აპეტაიზერი, რომელის მომზადებაც საოჯახო პიკნიკებისთვისაც შეგიძლიათ.
მარტივი და გემრიელი აპეტაიზერი, რომელის მომზადებაც საოჯახო პიკნიკებისთვისაც შეგიძლიათ.
ავტორი: