რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

გამომცხვარი პომიდორი

ერთ–ერთი ყველაზე ადვილი და გემრიელი საზაფხულო რეცეპტი გამომცხვარი პომიდვრის მოსამზადებლად.
ერთ–ერთი ყველაზე ადვილი და გემრიელი საზაფხულო რეცეპტი გამომცხვარი პომიდვრის მოსამზადებლად.

1:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
8   ცალი საშუალო პომიდორი
4   ცალი კვერცხი
350   გრამი ყველი ფეტა
12   კონა რეჰანი
1   კონა ოხრახუში
შავი პილპილი გემოვნებით
მარილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

აარჩიეთ მწიფე, მაგრამ მაგარი პომიდვრები. მოაჭერით ზედა ნაწილი და რბილობი კი ფრთხილად ამოაცალეთ და შეინახეთ.

2

შიგთავსის მომზადება: ათქვიფეთ კვერცხები. დაუმატეთ დაფშვნილი ყველი ფეტა, დაჭრილი რეჰანი და ოხრახუში. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. მიღებული შიგთავსი გადაიტანეთ თითოეულ პომიდორში. გამზადებული პომიდვრები საცხობ ლანგარზე მოათავსეთ და დააფარეთ მოჭრილი ნაწილი. დაჭერით პომიდვრის რბილობი და საცხობ ლანგარზე პომიდვრის გარშემო გადაიტანეთ. დაასხით ლანგარზე ½ ჭიქა წყალი და აცხვეთ 200 C-ზე მსუბუქად გადაბრაწვამდე. მიირთვით თბილი ან ცივი.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ამ მარტივ რეცეპტში, ჩიფსების მომზადების განსხავებულ მეთოდს ისწავლით!
ამ მარტივ რეცეპტში, ჩიფსების მომზადების განსხავებულ მეთოდს ისწავლით!
ავტორი:
მარტივი და გემრიელი აპეტაიზერი, რომელის მომზადებაც საოჯახო პიკნიკებისთვისაც შეგიძლიათ.
მარტივი და გემრიელი აპეტაიზერი, რომელის მომზადებაც საოჯახო პიკნიკებისთვისაც შეგიძლიათ.
ავტორი:
მოამზადეთ ბულგარული წიწაკა ამ რეცეპტით ოჯახური შეკრებისათვის - მხოლოდ 30 წუთში.
მოამზადეთ ბულგარული წიწაკა ამ რეცეპტით ოჯახური შეკრებისათვის - მხოლოდ 30 წუთში.
ავტორი:
ძალიან მარტივი და გემრიელი კროკეტები ბეკონითა და ყველით. რეცეპტი – რომელიც შეგიყვარდებათ.
ძალიან მარტივი და გემრიელი კროკეტები ბეკონითა და ყველით. რეცეპტი – რომელიც შეგიყვარდებათ.
ავტორი: