რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბეკონისა და ყველის კროკეტები

ძალიან მარტივი და გემრიელი კროკეტები ბეკონითა და ყველით. რეცეპტი – რომელიც შეგიყვარდებათ.
ძალიან მარტივი და გემრიელი კროკეტები ბეკონითა და ყველით. რეცეპტი – რომელიც შეგიყვარდებათ.

0:45:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
4   ნაჭერი დაჭრილი ბეკონი
2   ჭიქა კარტოფილის პიურე
1   ცალი კვერცხის გული
2   ცალი დაჭრილი მწვანე ხახვი
34   ჭიქა ფქვილი
40   გრამი დაჭრილი მოცარელა
1 12   ჭიქა ორცხობილას საფანელი
1   ცალი კვერცხი
14   ჭიქა რძე
ზეთი შესაწვავად
სალათის ფურცლები
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

საშუალო ტემპერატურაზე გააცხელეთ საშუალო ტაფა. წვრილად დაჭრილი ბეკონი 3–4 წუთით წვით. დააწდეთ ქაღალდის ხელსახოცზე.

2

დიდ თასში კარტოფილის პიურე, კვერცხის გული, დაჭრილი ხახვი, ბეკონი და ¼ ჭიქა ფქვილი აურიეთ. მიღებული ნაზავისაგან გააკეთეთ 20 ბურთულა. 1 სმ ზომის კუბიკებად დაჭრილი ყველი თითოეული ბურთულის ცენტრში მოათავსეთ და პიურეს ნაზავი გარედან შემოაკარით.

3

დარჩენილი ფქვილი თეფშზე მოათავსეთ. მეორე თეფშზე დაყარეთ ორცხობილას საფანელი. თასში ათქვიფეთ კვერცხი და რძე. კროკეტები ჯერ ფქვილში ამოავლეთ, შემდეგ კვერცხის ნაზავში, ბოლოს კი საფანელში.

4

საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე ღრმა ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი. წვით კროკეტები დაახლოებით 3–4 წუთით, ხშირ–ხშირად გადააბრუნეთ რომ ყველა მხრიდან თანაბრად დაიბრაწოს. თეფშზე დააფინეთ ქაღალდის ხელსახოცი და შემწვარი კროკეტები ზედ მოათავსეთ. სუფრაზე მისატანად ლამაზად დაალაგეთ სალათის ფურცლებზე.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
იყავით მუდამ ორიგინალურები – მოამზადეთ და შეიყვარეთ ახალ–ახალი საინტერესო რეცეპტები :)
იყავით მუდამ ორიგინალურები – მოამზადეთ და შეიყვარეთ ახალ–ახალი საინტერესო რეცეპტები :)
ავტორი:
გარედან ხრაშუნა და შიგნიდან რბილი ხახვის რგოლები გემრიელი წასახემსებელია.
გარედან ხრაშუნა და შიგნიდან რბილი ხახვის რგოლები გემრიელი წასახემსებელია.
ავტორი:
არ გიყვართ სტაფილო? ეს რეცეპტი შეგაყვარებთ მას! შეუხამეთ საყვარელი ინგრედიენტები და ისიამოვნეთ!
არ გიყვართ სტაფილო? ეს რეცეპტი შეგაყვარებთ მას! შეუხამეთ საყვარელი ინგრედიენტები და ისიამოვნეთ!
ავტორი:
მოამზადეთ ტკბილი ხრამუნა ბატიბუტი და ჩაუჯექით საყვარელ ფილმს :)
მოამზადეთ ტკბილი ხრამუნა ბატიბუტი და ჩაუჯექით საყვარელ ფილმს :)
ავტორი: