რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

კეტჩუპი

ძალიან კარგი რეცეპტი გემრიელი კეტჩუპის მოსამზადებლად.
ძალიან კარგი რეცეპტი გემრიელი კეტჩუპის მოსამზადებლად.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
6   კგ. პომიდორი
4   კგ. წითელი ბულგარული წიწაკა
10   ცალი მწვანე მწარე წიწაკა
5   თავი ხახვი
5   თავი ნიორი
10   ცალი დაფნის ფოთოლი
10   ცალი მიხაკი
10   ცალი პილპილის მარცვალი
1   კონა ოხრახუში
1   ჩ/ჭ თეთრი ძმარი
1   ჩ/ჭ შაქარი
200   გრამი კარტოფილის ფქვილი (კრახმალი)
გემოვნებით მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დაჭერით ინგრედიენტები, ჩაყარეთ ქვაბში და ხარშეთ. კარგად ხარშვის დროს, ჩააყოლეთ ოხრახუში.

2

გააცივეთ და გაატარეთ საცერში. ისევ დადგით დაბალ ცეცხლზე, ჩაუმატეთ თეთრი ძმარი, შაქარი და მარილი გემოვნებით.

3

ცალკე ქვაბში გადმოიტანეთ ორი ლიტრი ფაფა და ძალიან ფრთხილად შეურიეთ 200 გრამი კრახმალი. შემდეგ ჩააბრუნეთ და როგორც წესია, ისე შეურიეთ დანარჩენ მასას, რომელიც დუღს.

4

წამოადუღეთ 5 წუთით და კეტჩუპი მზად არის. ცხლადვე ჩაასხით წინასწარ გასტერილებულ ქილებში.

კომენტარები
1 კომენტარი

nmidodashvili@gmail.com
10/02/2022
უკაცრავად, მაგრამ ამ კეჩუპის რეცეპტს ვაშლი არ უნდა ?
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ახალი ტყემლის მომზადება ძალიან მარტივია. მწვანე ალუჩის ან ტყემლის ძალიან გემრიელი საწებლის რეცეპტი.
ახალი ტყემლის მომზადება ძალიან მარტივია. მწვანე ალუჩის ან ტყემლის ძალიან გემრიელი საწებლის რეცეპტი.
ავტორი:
ტყემლის რეცეპტი ქართველი ემიგრანტებისთვის.
ტყემლის რეცეპტი ქართველი ემიგრანტებისთვის.
ავტორი:
სანელებლებით გაჯერებული მეგრული ცხარე აჯიკის რეცეპტი.
სანელებლებით გაჯერებული მეგრული ცხარე აჯიკის რეცეპტი.
ავტორი:
მშრალი აჯიკა ძალიან იოლი მოსამზადებელია ამ რეცეპტით.
მშრალი აჯიკა ძალიან იოლი მოსამზადებელია ამ რეცეპტით.
ავტორი: