რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

კენკრა ვანილის მასკარპონეთი

კენკრა მასკარპონეთი გემოს შესანიშნავი კომბინაციაა, რომლითაც მარტივად მოსამზადებელ პუდინგს მიიღებთ.
კენკრა მასკარპონეთი გემოს შესანიშნავი კომბინაციაა, რომლითაც მარტივად მოსამზადებელ პუდინგს მიიღებთ.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   მუჭი მარწყვი
1   მუჭი ჟოლო
2   ს/კ შაქარი
1   ცალი ფორთოხალი
1   ცალი ვანილის პარკი(პარკოსანი ვანილი)
125   გრამი მასკარპონე
125   გრამი ბერძნული იოგურტი
1   ცალი გალეტი (ფხვიერი ორცხობილა)
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

მოათავსეთ გარჩეული და დაჭრილი მარწყვი თასში. დაამატეთ 1 სუფრის კოვზი შაქარი, ფორთოხლის წვენი და ცედრა და ვანილის თესლის ნახევარი. მსუბუქად აურიეთ და გადადეთ მანამ, სანამ ყველაფერი დანარჩენი მზად არ გექნებათ.

2

შეურიეთ მასკარპონეს და იოგურტს დარჩენილი შაქარი და დარჩენილი თესლი ვანილის პარკიდან. კარგად აურიეთ.

3

მასკარპონე თითოეულ თეფზე კოვზით გადმოიტანეთ. კოვზის ზურგით შუაში ჩაღრმავება გააკეთეთ და ხილი ზემოდან მოათავსეთ. მოასხურეთ წვენი. თითოეულ თეფშს მოაყარეთ ორცხობილის ნაფხვენები.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ უგემრიელესი ბრინჯის კრემ-პუდინგი მთელი ოჯახისთვის და ისაუზმეთ ტკბილად!
მოამზადეთ უგემრიელესი ბრინჯის კრემ-პუდინგი მთელი ოჯახისთვის და ისაუზმეთ ტკბილად!
ავტორი:
არომატული ბრინჯის დესერტი ქოქოსის რძით, ნიგვზითა და ქიშმიშით.
არომატული ბრინჯის დესერტი ქოქოსის რძით, ნიგვზითა და ქიშმიშით.
ავტორი:
მისი გემო და არომატი ისეთივე საუცხოოა, როგორც მისი მომზადების სიმარტივე.
მისი გემო და არომატი ისეთივე საუცხოოა, როგორც მისი მომზადების სიმარტივე.
ავტორი: