რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

პუდინგი მარტივად

გემრიელი პუდინგის უმარტივესი რეცეპტი კულინარიაზე. გაამრავალფეროვნეთ თქვენი ოჯახის სადღესასწაულო სუფრა.
გემრიელი პუდინგის უმარტივესი რეცეპტი კულინარიაზე. გაამრავალფეროვნეთ თქვენი ოჯახის სადღესასწაულო სუფრა.

0:00:00
12 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
3   ცალი კვერცხი
1   ჭიქა რძე
1   ჭიქა ფქვილი
30   გრამი კარაქი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გააცხელეთ ღუმელი 190 C გრადუსამდე.

2

საშუალო ზომის თასში ჩატეხეთ კვერცხები, ჩაასხით რძე და შეურიეთ. შემდეგ ჩაუმატეთ ფქვილი და თქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

3

დაჭერით კარაქი 12 ცალი თანაბარი ზომის ნაჭრად და თითოეული მაფინების საცხობი ფორმის ჭიქებში(12) მოათავსეთ. შედგით მაფინების ფორმა გახურებულ ღუმელში 2-5 წუთის განმავლობაში, სანამ კარაქი ჭიქების ფსკერზე სრულად არ გადნება. შემდეგ გამოიღეთ ღუმლიდან, თითოეულში ჩამჩით თანაბრად ჩაასხით თხევადი ცომი და ისევ შედგით ღუმელში.

4

აცხვეთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დაუწიეთ ტემპერატურას 175 C გრადუსამდე და განაგრძეთ ცხობა კიდევ 25 წუთის განმავლობაში, სანამ პუდინგები ოქროსფერი არ გახდება. გემრიელად მიირთვით, სანამ ცხელია.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მისი გემო და არომატი ისეთივე საუცხოოა, როგორც მისი მომზადების სიმარტივე.
მისი გემო და არომატი ისეთივე საუცხოოა, როგორც მისი მომზადების სიმარტივე.
ავტორი:
არომატული ბრინჯის დესერტი ქოქოსის რძით, ნიგვზითა და ქიშმიშით.
არომატული ბრინჯის დესერტი ქოქოსის რძით, ნიგვზითა და ქიშმიშით.
ავტორი:
კენკრა მასკარპონეთი გემოს შესანიშნავი კომბინაციაა, რომლითაც მარტივად მოსამზადებელ პუდინგს მიიღებთ.
კენკრა მასკარპონეთი გემოს შესანიშნავი კომბინაციაა, რომლითაც მარტივად მოსამზადებელ პუდინგს მიიღებთ.
ავტორი: