რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

კარტოფილი ბატკნის ხორცითა და კვერცხით

კარტოფილის მომზადება ბატკნის ხორცითა და კვერცხით თუ გიცდიათ?
კარტოფილის მომზადება ბატკნის ხორცითა და კვერცხით თუ გიცდიათ?

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

დაიხმარეთ მარიეტას რეცეპტი და გემრიელი კერძი გამოგივათ! სასურველია კარტოფილი იყოს ახალი. გემრიელად მიირთვით!

რეცეპტის ინგრედიენტები
1   კგ. ბატკნის ხორცი
1   კგ. კარტოფილი
3   თავი ხახვი
50   გრამი კარაქი
100   გრამი რძე
5   ცალი კვერცხი
1   კონა კამა
1   კონა ოხრახუში
1   კონა ტარხუნა
მარილი და პილპილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ახალი კარტოფილი მოხარშეთ, გაფცქვენით და დაჭერით პატარა ზომის ნაჭრებად.

2

ცალკე ხახვსა და კარაქში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ბატკნის ხორცი და შეურიეთ მოხარშულ კარტოფილს. შეაზავეთ კამით, ოხრახუშითა და ტარხუნით.

3

მოათავსეთ შეზავებული ხორცი ტაფაზე, მოასხით რძეში გათქვეფილი კვერცხი და შედგით ღუმელში.

4

როდესაც დაიბრაწება, ზემოდან მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი კამა. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მარინადის არომატით გაჯერებული გრილზე შემწვარი ცხვრის ხორცის რეცეპტი პომიდვრითა და მწვანილებით.
მარინადის არომატით გაჯერებული გრილზე შემწვარი ცხვრის ხორცის რეცეპტი პომიდვრითა და მწვანილებით.
ავტორი:
ქართული ტრადიციული ჩაქაფული ყველაზე გემრიელი გაზაფხულზეა – როცა მჟავე ალუჩა მოგვეპოვება :)
ქართული ტრადიციული ჩაქაფული ყველაზე გემრიელი გაზაფხულზეა – როცა მჟავე ალუჩა მოგვეპოვება :)
ავტორი: