რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ცხვრის ხორცი პომიდვრითა და მწვანილებით

მარინადის არომატით გაჯერებული გრილზე შემწვარი ცხვრის ხორცის რეცეპტი პომიდვრითა და მწვანილებით.
მარინადის არომატით გაჯერებული გრილზე შემწვარი ცხვრის ხორცის რეცეპტი პომიდვრითა და მწვანილებით.

0:30:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
12   ცალი ცხვრის დიდი ნაჭერი
4   ცალი პომიდორი
2   ს/კ ზეითუნის ზეთი
1   კონა დაჭრილი რეჰანი
1   ცალი ლიმონის ცედრა
5   ს/კ ზეითუნის ზეთი
12   ჩ/კ ხმელი ქონდარი
12   ს/კ ხმელი როზმარინი
2   კბილი დაკეპილი ნიორი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

მარინადის ყველა ინგრედიენტი: 5ს/კ ზეითუნის ზეთი, ½ ჩ/კ ხმელი ქონდარი, ½ ჩ/კ ხმელი როზმარინი, 2 კბილი დაკეპილი ნიორი თასში აურიეთ. დაუმატეთ ცხვრის ხორცის ნაჭრები, დააფარეთ და მარინადში მთელი ღამით დატოვეთ.

2

გააცხელეთ გრილი და ხორცის ნაჭრები გაამშრალეთ. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით და თითოეულ მხარეს 2–3 წუთით წვით. პომიდორი მრგვალ, სქელ ნაჭრებად დაჭერით, შეაზავეთ მარილითა და პილპილით, მოასხურეთ ზეითუნის ზეთი და რამდენიმე წუთით გრილზე მოათავსეთ.

3

მიირთვით რეჰანთან და ლიმონის გახეხილ ცედრასთან ერთად.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
კარტოფილის მომზადება ბატკნის ხორცითა და კვერცხით თუ გიცდიათ?
კარტოფილის მომზადება ბატკნის ხორცითა და კვერცხით თუ გიცდიათ?
ავტორი:
ქართული ტრადიციული ჩაქაფული ყველაზე გემრიელი გაზაფხულზეა – როცა მჟავე ალუჩა მოგვეპოვება :)
ქართული ტრადიციული ჩაქაფული ყველაზე გემრიელი გაზაფხულზეა – როცა მჟავე ალუჩა მოგვეპოვება :)
ავტორი: