რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქამა სოკო ყველის შიგთავსით

მოამზადეთ 12 ცალი დიდი ზომის ქამა სოკო ყველის უგემრიელესი შიგთავსით სულ რაღაც 45 წუთში.
მოამზადეთ 12 ცალი დიდი ზომის ქამა სოკო ყველის უგემრიელესი შიგთავსით სულ რაღაც 45 წუთში.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

ამ კულინარიული რეცეპტით თქვენ საკუთარ სახლში მოიწყობთ პატარა რესტორანს!
 

რეცეპტის ინგრედიენტები
12   ცალი მთლიანი ახალი სოკო
15   მლ. მცენარეული ზეთი
8   გრამი ნიორი
224   გრამი რბილი ნაღების ყველი/კრემ-ყველი
20   გრამი გახეხილი ყველი პარმეზანი
12   გრამი დაფქული შავი წიწაკა
12   გრამი ხახვის ფხვნილი
25   გრამი პილპილი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გააცხელეთ ღუმელი 175C(350F) გრადუსამდე. საცხობი ფირფიტა დაფარეთ პერგამენტის ქაღალდით. გაასუფთავეთ სოკოები ნესტიანი ქაღალდის ხელსახოცით. თითოეულს ფრთხილად მოაცილეთ ღერო. დაანამცეცეთ სოკოს ღეროები.

2

დანამცეცებამდე დაჭერით ნიორიც. დადგით ტაფა საშუალო ცეცხლზე, დაასხით ზეთი და დაყარეთ სოკოს დაქუცმაცებული ღეროები. ჩაუმატეთ ნიორიც და შეურიეთ. წვით ნესტის გაქრობამდე და ეცადეთ, რომ არ დაწვათ ნიორი. გამორთეთ ცეცხლი.

3

გაცივების შემდგომ ტაფაშივე ჩაუმატეთ ნაღების ყველი და შეურიეთ. მოაყარეთ ყველი პარმეზანი, შავი წიწაკა, ხახვის ფხვნილი ან დანამცეცებული ახალი ხახვი, პილპილი და კარგად შეურიეთ. კოვზის გამოყენებით გადაანაწილეთ მიღებული მასა სოკოების თავებში. დაალაგეთ სოკოები შიგთავსით საცხობ ფირფიტაზე, ზევიდანაც მოაყარეთ ცოტაოდენი გახეხილი ყველი და აცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ დაალაგეთ თეფშზე და გააფორმეთ მწვანილით.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
გთავაზობთ პოპულარული და ძალიან გემრიელი კერძის რეცეპტს. თქვენ როგორ ამზადებთ ამ კერძს?
გთავაზობთ პოპულარული და ძალიან გემრიელი კერძის რეცეპტს. თქვენ როგორ ამზადებთ ამ კერძს?
ავტორი:
თუ გემრიელ კერძებზე ასეთივე სასმელის მიყოლება თქვენთვის უცხო არაა, ეს რეცეპტი თქვენთვისაა.
თუ გემრიელ კერძებზე ასეთივე სასმელის მიყოლება თქვენთვის უცხო არაა, ეს რეცეპტი თქვენთვისაა.
ავტორი:
მოამზადეთ, სურვილისამებრ მორთეთ მაიონეზით, გააფორმეთ მწვანილით და აუცილებლად გემრიელად მიირთვით!
მოამზადეთ, სურვილისამებრ მორთეთ მაიონეზით, გააფორმეთ მწვანილით და აუცილებლად გემრიელად მიირთვით!
ავტორი:
გემრიელი და სახალისო ორცხობილები საყვარელი ადამიანებისთვის. დააგემოვნეთ და შეაფასეთ :)
გემრიელი და სახალისო ორცხობილები საყვარელი ადამიანებისთვის. დააგემოვნეთ და შეაფასეთ :)
ავტორი: