რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქათმის, ბოსტნეულისა და მაკარონის სუპი

ბოსტნეულით გაჯერებული წვნიანი ქათმის ხორცითა და მაკარონით – მარტივი და უგემრიელესი კერძი.
ბოსტნეულით გაჯერებული წვნიანი ქათმის ხორცითა და მაკარონით – მარტივი და უგემრიელესი კერძი.

0:40:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
10   ჭიქა ქათმის ბულიონი
1   ცალი ქათმის მკერდი
450   გრამი კომბოსტო
2   ცალი დაფნის ფოთოლი
1   ს/კ ზეითუნის ზეთი
2   ცალი დაჭრილი სტაფილო
2   ცალი დაჭრილი კარტოფილი
3   ცალი დაჭრილი პომიდორი
მარილი გემოვნებით
12   ჩ/კ დაფქული შავი პილპილი
115   გრამი მაკარონი
2   კბილი დაკეპილი ნიორი
13   ჭიქა დაჭრილი ოხრახუში
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდ ქვაბში მოათავსეთ ქათმის ბულიონი ან წყალი და აადუღეთ. შეამცირეთ ტემპერატურა და დაუმატეთ დაჭრილი ქათმის ხორცი, გახეხილი ან წვრილად დაჭრილი სტაფილო და დაფნის ფოთლები. დააფარეთ და ხარშეთ 10 წუთით.

2

დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი, დაჭრილი სტაფილო, კარტოფილი, პომიდორი, მარილი და პილპილი და ხარშეთ კიდევ 10 წუთით.

3

დაუმატეთ მაკარონი, დააფარეთ და ხარშეთ 5 წუთით ან მაკარონის მოხარშვამდე. დაუმატეთ ნიორი და ოხრახუში. მიირთვით ცხელი.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მაკარონი და ყველი - ბროკოლთან ერთად გემრიელი სუპის მომზადებაში დაგეხმარებათ.
მაკარონი და ყველი - ბროკოლთან ერთად გემრიელი სუპის მომზადებაში დაგეხმარებათ.
ავტორი:
გრილ საღამოს ნამდვილად მოუხდება ეს ცხელი და ვიტამინებით გაჯერებული გემრიელი სუპი.
გრილ საღამოს ნამდვილად მოუხდება ეს ცხელი და ვიტამინებით გაჯერებული გემრიელი სუპი.
ავტორი:
ძალიან გემრიელი ქათმის სუპის რეცეპტი. ლაფშა ქათმის ბულიონითა და ქამა სოკოთი.
ძალიან გემრიელი ქათმის სუპის რეცეპტი. ლაფშა ქათმის ბულიონითა და ქამა სოკოთი.
ავტორი:
სუპი ბოსტნეულითა და მაკარონით – ჯანსაღი და გემრიელი ოჯახური სადილი!
სუპი ბოსტნეულითა და მაკარონით – ჯანსაღი და გემრიელი ოჯახური სადილი!
ავტორი: