რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბროკოლის, ჩედარის და მაკარონის სუპი

მაკარონი და ყველი - ბროკოლთან ერთად გემრიელი სუპის მომზადებაში დაგეხმარებათ.
მაკარონი და ყველი - ბროკოლთან ერთად გემრიელი სუპის მომზადებაში დაგეხმარებათ.

0:25:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
ზეითუნის ზეთი
1   კბილი დაკეპილი ნიორი
12   ჭიქა დაჭრილი წითელი ხახვი
14   ჭიქა მშრალი წითელი ღვინო
900   გრამი ქათმის ბულიონი
1   ჭიქა პატარა მაკარონი
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
2   ჭიქა ბროკოლის ყვავილები
1 12   ჭიქა გახეხილი ჩედარი
14   ჭიქა დაჭრილი ოხრახუში
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

საშუალო ტემპერატურაზე დიდ ქვაბში გააცხელეთ 1 ს/კ ზეითუნის ზეთი და ნიორი 3 წუთით მოთუშეთ. დაუმატეთ ხახვი და ღვინო, ადუღეთ 5 წუთით. დაუმატეთ ბულიონი, მაკარონი და შეაზავეთ 1 ჩ/კ მარილითა და ½ ჩ/კ შავი პილპილით. ადუღეთ მაკარონის მოხარშვამდე.

2

მირთმევამდე დაუმატეთ ბროკოლი, ჩედარი და ოხრახუში. ხარშეთ ბრკოლის დარბილებამდე და ყველის დადნობამდე, დაახლოებით 1 წუთით.

3

მორთეთ ოხრახუშით და მიირთვით მომზადებისთანავე.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
სუპი ბოსტნეულითა და მაკარონით – ჯანსაღი და გემრიელი ოჯახური სადილი!
სუპი ბოსტნეულითა და მაკარონით – ჯანსაღი და გემრიელი ოჯახური სადილი!
ავტორი:
ძალიან გემრიელი ქათმის სუპის რეცეპტი. ლაფშა ქათმის ბულიონითა და ქამა სოკოთი.
ძალიან გემრიელი ქათმის სუპის რეცეპტი. ლაფშა ქათმის ბულიონითა და ქამა სოკოთი.
ავტორი:
ბოსტნეულით გაჯერებული წვნიანი ქათმის ხორცითა და მაკარონით – მარტივი და უგემრიელესი კერძი.
ბოსტნეულით გაჯერებული წვნიანი ქათმის ხორცითა და მაკარონით – მარტივი და უგემრიელესი კერძი.
ავტორი:
გრილ საღამოს ნამდვილად მოუხდება ეს ცხელი და ვიტამინებით გაჯერებული გემრიელი სუპი.
გრილ საღამოს ნამდვილად მოუხდება ეს ცხელი და ვიტამინებით გაჯერებული გემრიელი სუპი.
ავტორი: