რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქათამი გემრიელი სოუსით

მარტივად მოსამზადებელი ქათმის კერძის რეცეპტი, რომელსაც გემრიელი სოუსის დახმარებით საუცხოო გემო აქვს.
მარტივად მოსამზადებელი ქათმის კერძის რეცეპტი, რომელსაც გემრიელი სოუსის დახმარებით საუცხოო გემო აქვს.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ს/კ ზეითუნის ზეთი
4   ცალი ქათმის მკერდის ფილე
200   გრამი პომიდორი ჩერი
3   ს/კ სოუსი პესტო
3   ს/კ კრემ-ფრეში/ნაღები
ახალი რეჰანი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გააცხელეთ ზეთი ტაფაზე (უმჯობესია უკრობი ზედაპირით). დადეთ ქათამი და წვით უძრავად ერთ მხარეს, სანამ საჭირო შეფერილობას არ მიიღებს. შემდეგ გადმოაბრუნეთ და შეწვით მეორე მხარეც. განაგრძეთ წვა 12–15 წუთის განმავლობაში, ქათმის სრულად შეწვამდე. მოაფრქვიეთ ცოტაოდენი მარილი და წიწაკა.

2

გაჭერით შუაზე პომიდვრები და მოათავსეთ ტაფაზე. ურიეთ ორიოდე წუთით, სანამ დარბილებას არ დაიწყებს. შეამცირეთ ტემპერტურა და სოუსის მისაღებად პესტო (ნივრის, რეჰანის, კაკლის, პარმეზანის, ზეითუნი ზეთისა და მარილის ნაზავი) და კრემ ფრეში (უმჯობესია ნახევრად ცხიმიანი) კარგად შეურიეთ ერთმანეთს.

3

სურვილისამებრ მოაყარეთ ცოტაოდენი რეჰანის ფოთლები. გემრიელია ბრინჯთან და სალათასთან ან პიურესთან და ბროკოლისთან ერთად.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
იხელმძღვანელეთ მარიეტას რეცეპტით და თქვენ უგემრიელესი ქათმის კალცონე გამოგივათ!
იხელმძღვანელეთ მარიეტას რეცეპტით და თქვენ უგემრიელესი ქათმის კალცონე გამოგივათ!
ავტორი:
ქათმისა და წიწიბურას არაჩვეულებრივი კომბინაცია გემრიელი სადილის მოსამზადებლად :)
ქათმისა და წიწიბურას არაჩვეულებრივი კომბინაცია გემრიელი სადილის მოსამზადებლად :)
ავტორი:
ეს არის ძალიან ადვილად მოსამზადებელი გემრიელი კერძი, რომელიც ნებისმიერ სუფრას დაამშვენებს.
ეს არის ძალიან ადვილად მოსამზადებელი გემრიელი კერძი, რომელიც ნებისმიერ სუფრას დაამშვენებს.
ავტორი: