რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქათამი შამპინიონით

გემრიელი ქათმის კერძი სოკოთი. რეცეპტს წარმოგიდგენთ გემრიელი კერძების რეცეპტების ავტორი – მარიეტა.
გემრიელი ქათმის კერძი სოკოთი. რეცეპტს წარმოგიდგენთ გემრიელი კერძების რეცეპტების ავტორი – მარიეტა.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   კგ. ქათამი
200   გრამი შამპინიონი (ქამა სოკო)
100   გრამი ოხრახუში
20   გრამი ნიახური
1   ჩ/კ უცხო სუნელი, ქინძის სუნელი
შავი პილპილი
მარილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დაჭერით ქათამი 4 ნაწილად. მოაცალეთ კანი, მოაყარეთ მარილი და შავი პილპილი. გააჩერეთ 5 წუთი. დაჭერით სოკო. წვრილად დაჭერით ნიახური და ოხრახუში.

2

მოათავსეთ ქათმის ნაჭრები 4 ალუმინის ქაღალდზე. მოაყარეთ დაჭრილი შამპინიონი, ნიახური, სუნელები და შეახვიეთ. იმისათვის, რომ ხორცი უფრო წვნიანი გამოვიდეს, ალუმინის ქაღალდს თხლად მოაცხეთ ზეთი ან კარაქი.

3

შედგით ალუმინის ქაღალდში შეფუთული ქათმის ხორცი ღუმელში და აცხვეთ 40 წუთის განმავლობაში.

4

ღუმელიდან გამოღების შემდეგ, გადაიტანეთ შემწვარი ხორცი და მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
გამომცხვარი ქათმის მკერდი და ბრინჯი ყველთან ერთად.
გამომცხვარი ქათმის მკერდი და ბრინჯი ყველთან ერთად.
ავტორი:
სწრაფი და მარტივი რეცეპტი ქათმის გემრიელად მოსამზადებლად.
სწრაფი და მარტივი რეცეპტი ქათმის გემრიელად მოსამზადებლად.
ავტორი:
სახლის პირობებში მომზადებული ქათმის ვრაპი მარტივი და ნოყიერი სადილია თქვენთვის და თქვენი ოჯახის წევრებისთვს.
სახლის პირობებში მომზადებული ქათმის ვრაპი მარტივი და ნოყიერი სადილია თქვენთვის და თქვენი ოჯახის წევრებისთვს.
ავტორი: