რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

გიოძა | იაპონური პელმენი

იაპონური სამზარეულოს მოყვარულებო დააგემოვნეთ გემრიელი კერძი ამომავალი მზის ქვეყნიდან :)
იაპონური სამზარეულოს მოყვარულებო დააგემოვნეთ გემრიელი კერძი ამომავალი მზის ქვეყნიდან :)

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ს/კ ქუნჯუთის ზეთი
2   ჭიქა დაჭრილი კომბოსტო
14   ჭიქა დაჭრილი ხახვი
1   კბილი დაკეპილი ნიორი
14   ჭიქა დაჭრილი სტაფილო
250   გრამი ღორის ხორცის ფარში
1   ცალი კვერცხი
1   ს/კ მცენარეული ზეთი
300   გრამი მზა ბრტყელი ცომის ნაჭრები
14   ჭიქა წყალი
14   ჭიქა სოიოს სოუსი
2   ს/კ ბრინჯის ძმარი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გააცხელეთ ქუნჯუთის ზეთი დიდ ტაფაზე, საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე. დააყარეთ კომბოსტო, ხახვი, ნიორი და სტაფილო. თუშეთ და ურიეთ, სანამ კომბოსტო არ დარბილდება. შეურიეთ ფარში და კვერცხი. განაგრძეთ თუშვა, სანამ ფარში არ შეიბრაწება და კვერცხი არ გამკვრივდება.

2

გააცხელეთ მცენარეული ზეთი დიდ ტაფაზე, საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე.

3

მოათავსეთ დაახლოებით 1 სუფრის კოვზი კომბოსტოსა და ფარშის ნარევი ცომის თითოეული ნაჭრის შუაგულში, შემდეგ ცომი შუაზე გაკეცეთ, რომ ხორცი შიგნით მოექცეს, და სველი თითებით მოუკარით თავი (იმავე ტექნიკით, როგორც ვარენიკებს კრავენ).

4

ჩააწყვეთ გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში და თითო მხარეს წვით დაახლოებით 1 წუთით, სანამ მსუბუქად არ შეიბრაწება. შემდეგ დაახსით წყალი, მოუკელით ტემპერატურას, დააფარეთ და აცადეთ, სანამ წყალი მთლიანად არ დაშრება.

5

შეურიეთ პატარა თასში სოიოს სოუსი და ბრინჯის ძმარი და გამოიყენეთ, როგორც საწებელი თქვენი გიოძისათვის.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ ბრინჯი განსხვავებულად ამ იაპონური რეცეპტის მიხედვით.
მოამზადეთ ბრინჯი განსხვავებულად ამ იაპონური რეცეპტის მიხედვით.
ავტორი:
მოაწყვეთ უგემრიელესი იაპონური კულინარიის საღამო თქვენს სამზარეულოში და ასიამოვნეთ ოჯახი!
მოაწყვეთ უგემრიელესი იაპონური კულინარიის საღამო თქვენს სამზარეულოში და ასიამოვნეთ ოჯახი!
ავტორი:
სუში იაპონური სამზარეულოს მარგალიტია. გთავაზობთ რეცეპტს სუშის ორაგულით მოსამზადებლად.
სუში იაპონური სამზარეულოს მარგალიტია. გთავაზობთ რეცეპტს სუშის ორაგულით მოსამზადებლად.
ავტორი: