რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბრინჯი იაპონურად

მოამზადეთ ბრინჯი განსხვავებულად ამ იაპონური რეცეპტის მიხედვით.
მოამზადეთ ბრინჯი განსხვავებულად ამ იაპონური რეცეპტის მიხედვით.

0:40:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ჭიქა უმი ბრინჯი
1   ჭიქა ბარდა
2   ს/კ წვრილად დაჭრილი სტაფილო
2   ცალი ათქვეფილი კვერცხი
12   ჭიქა დაჭრილი ხახვი
1 12   ს/კ კარაქი
2   ს/კ სოიოს სოუსი
მარილი და პილპილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

2 ჭიქა წყალი ქვაბში აადუღეთ. ჩაყარეთ ბრინჯი და ცოტაოდენი მარილი. დააფარეთ თავსახური და ადუღეთ დაბალ ტემპერატურაზე 20 წუთით.

2

ბრინჯი დიდ თასზე გადაიტანეთ და მაცივარში გააცივეთ.

3

საშუალო ტემპერატურაზე პატარა ტაფაზე შეწვით ერბო კვერცხი.

4

წვისას კვერცხი პატარ–პარატა ლუკმებად დააქუცმაცეთ.

5

როცა ბრინჯი ოთახის ტემპერატურამდე გაგრილდება – ბარდა, წვრილად დაჭრილი სტაფილო, დაქუცმცებული ერბო კვერცხი და დაჭრილი ხახვი თასში მოათავსეთ და ფრთხილად ამოურიეთ.

6

კარაქი საშუალო ტემპერატურაზე დიდ ტაფაზე გაადნეთ.

7

როცა კარაქი გადნება ბრინჯი და დანარჩენი ინგრედიენტებიც ტაფაზე გადაიტანეთ. დაუმატეთ სოიოს სოუსი და შეაზავეთ მარილითა და პილპილით.

8

წვით 6–8 წუთით, ხშირ–ხშირად მოურიეთ. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მოაწყვეთ უგემრიელესი იაპონური კულინარიის საღამო თქვენს სამზარეულოში და ასიამოვნეთ ოჯახი!
მოაწყვეთ უგემრიელესი იაპონური კულინარიის საღამო თქვენს სამზარეულოში და ასიამოვნეთ ოჯახი!
ავტორი:
იაპონური სამზარეულოს მოყვარულებო დააგემოვნეთ გემრიელი კერძი ამომავალი მზის ქვეყნიდან :)
იაპონური სამზარეულოს მოყვარულებო დააგემოვნეთ გემრიელი კერძი ამომავალი მზის ქვეყნიდან :)
ავტორი:
სუში იაპონური სამზარეულოს მარგალიტია. გთავაზობთ რეცეპტს სუშის ორაგულით მოსამზადებლად.
სუში იაპონური სამზარეულოს მარგალიტია. გთავაზობთ რეცეპტს სუშის ორაგულით მოსამზადებლად.
ავტორი: